Keystone logo
Slovenia

Universiti Terbaik untuk Undang-undang Program dalam Slovenia 2023

Bilangan institusi: 9
  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 lebih

  Alma Mater Europaea ialah institusi pengajian tinggi bebas yang mengkhusus dalam penyediaan pendidikan berfokuskan kerjaya dalam bidang pengajian yang kurang kerjaya. Program pengajian kami adalah relevan, terkini, antara disiplin dan interaktif.

  • Celje, Slovenia

  Kami mencipta masa depan melalui pengetahuan, keusahawanan dan inovasi - Di ISSBS, kami mencipta kisah kejayaan. Semua program pengajian menganugerahkan ijazah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa sementara diiktiraf oleh Slovene Quality Assurance Agency (SQAA) Ijazah anda akan diiktiraf di seluruh dunia, sementara SQAA adalah ahli ENQA (Persatuan Eropah untuk Jaminan Kualiti dalam Pengajian Tinggi).

  • Ljubljana, Slovenia

  Sigmund Freud University Ljubljana (SFU Ljubljana) adalah salah satu cabang antarabangsa Sigmund Freud University Vienna, sebuah universiti swasta yang diiktiraf berdasarkan undang-undang Austria. AQ Austria (Agensi Jaminan Kualiti dan Akreditasi Austria) telah mengiktiraf Program Pengajian Fakulti Sains Psikoterapi (2013) dan Fakulti Psikologi (2018).

  • Ljubljana, Slovenia

  Sejak 2007, Kolej Perakaunan dan Kewangan telah mewujudkan persekitaran yang menawarkan perkembangan profesional dan pengetahuan mendalam kepada pelajar kami, yang kemudian mereka laksanakan dalam pekerjaan mereka. VŠR College of Accounting and Finance adalah institusi pengajian tinggi swasta.

  • Ljubljana, Slovenia

  IBS International Business School Ljubljana , Slovenia, adalah sebuah universiti swasta kecil Sains Gunaan yang menjalankan program BA dan MA dalam perniagaan antarabangsa. Pihak berkuasa pendidikan universiti Slovenia sepenuhnya memperakui IBS dan programnya. IBS International Business School Ljubljana mula mengembangkan pendekatan berpusatkan pelajar pada tahun 2009.

  • Ljubljana, Slovenia

  Universiti Ljubljana, yang diasaskan pada tahun 1919, dengan 23 fakulti dan 3 akademi seni, ialah institusi pengajian tinggi, penyelidikan saintifik dan seni yang tertua dan terbesar di Slovenia. Universiti memupuk penyelidikan asas, gunaan dan pembangunan. Hari ini, Universiti Ljubljana berada di kedudukan antara 3% universiti terbaik di dunia.

  • Maribor, Slovenia

  Fakulti Sains dan Matematik (FNM) diasaskan pada tahun 2006. Ia menjadi apabila Fakulti Pendidikan merosakkan tiga fakulti yang berbeza. FNM dibahagikan kepada pelbagai jabatan: Jabatan Biologi, Jabatan Fizik, Jabatan Matematik dan Sains Komputer dan Jabatan Pengajian Teknikal. Visi fakulti adalah menjadi pusat pendidikan, penyelidikan dan penerapan terkemuka di rantau ini yang mempelajari bidang Biologi, Ekologi, Fizik, dan Matematik. Ia juga berusaha untuk menjadi pusat utama untuk mendidik guru masa depan di Slovenia dalam pelbagai bidang seperti Sains, Matematik dan kajian Teknikal.

  • Maribor, Slovenia
  • Belgrade, Serbia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ljubljana, Slovenia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...