Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 2 PhD Program dalam Undang-undang Antarabangsa 2023/2024

2 PhD Program dalam Undang-undang Antarabangsa 2023/2024

Gambaran keseluruhan

Jika anda sedang mencari kerjaya undang-undang yang menarik tetapi tidak mahu terikat kepada kawasan geografi yang tertentu, menimbang mengikuti ijazah undang-undang antarabangsa. A PhD dalam undang-undang antarabangsa adalah tahap mencabar dirancang untuk pelajar yang mampu untuk melaksanakan kerja-kerja penyelidikan bebas.

Adakah undang-undang antarabangsa?

Undang-undang antarabangsa boleh ditakrifkan sebagai satu set peraturan dianggap mengikat dalam hubungan antara negara-negara yang berlainan atau negara-negara yang berbeza, walaupun undang-undang yang berbeza entiti ini. Ia terpakai terutamanya kepada perniagaan dan negara dan bukannya individu.

Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Memperoleh PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memberikan anda asas yang perlu untuk kerjaya dalam perniagaan dan kerajaan kerja yang merentasi sempadan antarabangsa.Anda akan menerima asas yang kukuh dalam undang-undang yang universal untuk kebanyakan negara.

Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Kos untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa akan berbeza dari satu sekolah ke depan dan dari satu negara ke negara yang akan datang.

Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

A PhD dalam Undang-undang Antarabangsa memerlukan kerja ijazah dalam bidang undang-undang atau perniagaan, dan beberapa program juga akan memerlukan induk 's ijazah atau yang setaraf juga. A keupayaan penyelidikan terbukti dan ahli akademik yang kuat juga diperlukan. Program-program yang memerlukan pelajar untuk menerbitkan artikel akademik sebelum tamat pengajian.

Apakah Jenis Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Pelajar yang mempunyai Ijazah Kedoktoran dalam undang-undang antarabangsa boleh bekerja dalam kerjaya yang melibatkan perniagaan atau isu-isu hak asasi manusia antarabangsa yang merentasi sempadan. Ini kerjaya yang berintensifkan penyelidikan memerlukan mahir, individu berpendidikan. Anda boleh mencari kerja di sebuah firma undang-undang antarabangsa, dalam agensi-agensi kerajaan atau perniagaan yang menyewa di rumah-profesional undang-undang.

Mengapa mengambil PhD dalam Undang-undang Antarabangsa Online?

Salah satu pilihan untuk membuat ijazah undang-undang anda lebih mudah atau membantu dengan beberapa kos belajar untuk ijazah undang-undang perniagaan adalah untuk mengkaji talian. Belajar dalam talian tidak menghadkan anda dari segi geografi, dan banyak terdapat peluang untuk mendapatkan ijazah ini berharga dari keselesaan rumah anda sendiri.

Bagaimana untuk mendaftar dalam PhD dalam Undang-undang Antarabangsa?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lagi

Penapis

  • PhD
  • Pengajian Undg-undg
  • Pengajian Undang-undang Antarabangsa
  • Undang-undang Antarabangsa
Bidang pengajian
  • Pengajian Undg-undg (2)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian