Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

pengenalan

luaran timur

Misi Kita

Albany Law School mendidik dan memberi kuasa kepada pemimpin masa depan dalam amalan undang-undang, perniagaan, kepentingan awam, dan kerajaan. Kami menyambung kelas untuk profesion, kerajaan, dan masyarakat melalui pembelajaran berasaskan berpengalaman, biasiswa yang terlibat, dan rangkaian mantap alumni dan penyokong. Pembelajaran di Albany Law School adalah usaha sama antara pelajar dan ahli fakulti, disokong oleh kakitangan, pentadbir, alumni, dan Lembaga Pemegang Amanah. Pelajar-pelajar kita membangunkan pemahaman yang canggih dasar undang-undang dan doktrin, pelbagai kompetensi profesional, dan komitmen yang mendalam terhadap keadilan dan nilai-nilai etika.

Visi Kami

Albany Law School diiktiraf sebagai masyarakat berpusatkan pelajar pengajian yang menyediakan ketat, program inovatif pendidikan undang-undang yang bertindak balas adeptly untuk perubahan keperluan dan peluang pekerjaan. Sekolah undang-undang menawarkan Peluang Pathways yang menarik pelajar dengan pelbagai kepentingan dan latar belakang dan menyediakan graduan untuk kerjaya yang luar biasa dalam undang-undang, perniagaan, kepentingan awam dan kerajaan. Diketuai oleh ulama fakulti dan guru-guru komited untuk memajukan undang-undang dan keadilan, pelajar akan membangunkan kemahiran, pengetahuan dan nilai-nilai profesional untuk menyumbang dan membawa dalam masyarakat global. Sebagai graduan mereka akan menyertai alumni masyarakat berkembang khusus untuk kejayaan sekolah undang-undang, pelajar, dan misinya.


albanylaw02

Rancangan: Peluang Pathways

Pathways peluang adalah ciri penentu bagi Albany Law School. Lukisan pada lokasi kami, kebebasan, dan masyarakat, kami mencipta Peluang Pathways untuk memberi inspirasi, sokongan, dan memberikan hala tuju kepada pelajar-pelajar kita kerana mereka meneroka dan mengejar tempat substantif dikenalpasti melalui penyelidikan pasaran sebagai masak dengan kemungkinan kerjaya. Ini Pathways termasuk perniagaan, cukai dan pasaran kewangan; advokasi sivil dan jenayah; kerajaan, dasar dan perkhidmatan awam; kesihatan; inovasi dan keusahawanan; dan kepentingan awam. Peluang Pathways membentuk program pendidikan dan bimbingan kami, membantu kami mengenal pasti perkongsian strategik, dan berakhir dengan laluan profesional yang menghubungkan pelajar dengan majikan dan mentor sepanjang hayat.

Pathways Peluang menentukan kawasan yang terbilang dan menyediakan hala tuju untuk pemohon, pelajar dan graduan.

The Pathways Peluang adalah:

 • Perniagaan, Cukai dan Pasaran Kewangan;
 • Advocacy Sivil dan Jenayah;
 • Kerajaan, Dasar dan Perkhidmatan Awam;
 • Kesihatan;
 • Inovasi dan Keusahawanan;
 • dan Public Law Kepentingan.

Pathways peluang memaklumkan program pendidikan dan bimbingan, dan berakhir dengan laluan profesional yang menghubungkan pelajar dengan majikan dan mentor sepanjang hayat.

pembangunan profesional pelajar di teras setiap Peluang Pathway. Mempunyai pelajar diambil dengan latar belakang yang sesuai untuk kejayaan pada Pathways, Sekolah Undang-undang menyediakan pelajar kurikulum yang kaya, peluang penempatan klinikal dan lapangan, penasihat fakulti, alumni mentor, rakan sebaya perkaitan dan latihan pembangunan profesional yang konsisten antara satu sama Peluang Pathway. Klinik kami dan Justice Center, Pusat Undang-undang Kerajaan, Institut Market Peraturan Kewangan, Pusat Kecemerlangan dalam Undang-undang Pengajaran, dan rangkaian kami kaya dengan Alumni dan penyokong semua akan menyumbang kepada pembangunan profesional dan peluang-peluang yang setiap pelajar Albany Law School. Setiap Pathway termasuk pelbagai trek substantif undang-undang, atau kepekatan, yang akan disediakan untuk semua pelajar. Sebagai contoh, seorang pelajar mungkin mengambil kursus dalam undang-undang antarabangsa sambil mengejar mana-mana Pathways.

Satu ukuran kejayaan sebuah sekolah undang-undang ini adalah keupayaan untuk meletakkan pelajar dalam bidang yang dipilih selepas tamat pengajian mereka. Albany Law School komited untuk menggunakan Pathways Peluang untuk mengoptimumkan kelebihan daya saing graduan kami dan persediaan untuk mendapatkan pekerjaan dalam bidang yang dipilih. Kami akan bekerjasama dengan setiap pelajar untuk memaksimumkan peluang untuk penempatan kerjaya wajar dan kejayaan profesional dan peribadi.

The Pathways yang dikenal pasti dalam pelan ini tidak tetap atau statik. The Pathways akan dinilai setiap tahun, dan diubahsuai atau diganti seperti yang diperlukan, untuk memastikan mereka menyediakan pelajar-pelajar kita dengan program akademik yang paling ketat dan berkesan, dan meletakkan graduan kita dalam kedudukan yang terbaik untuk berjaya selepas sekolah undang-undang berdasarkan realiti semasa profesion dan pasaran kerja.

Lokasi

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Soalan