Keystone logo
Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

Abraham Lincoln University

pengenalan

Abraham Lincoln University adalah sebuah institusi talian menyediakan nasional diiktiraf Juris program Doktor, Madya, Sarjana Muda, Sarjana, dan diploma / sijil.

trek ijazah dalam talian ALU adalah praktikal dan berpatutan, dengan menggunakan canggih, teknologi interaktif yang mudah untuk belajar,. Mendapat ijazah anda sepenuhnya dalam talian dalam undang-undang, keadilan jenayah, perniagaan, IT, kajian paralegal, dan banyak lagi.

Mendapat Ijazah Undang-undang Online Anda

ALU adalah salah sebuah sekolah undang-undang California bahagian menyediakan talian sepenuhnya ijazah Juris Doctor - kami adalah perintis berbangga dalam pendidikan jarak jauh undang-undang. ALU berdaftar dengan Jawatankuasa Bar Pemeriksa Negeri Bar of California dalam kategori jarak bertauliah sekolah pembelajaran.

ALU University Online: Care, Connect, Buat misi ALU adalah untuk menyediakan peluang pembelajaran sepanjang hayat untuk pelajar-pelajar yang boleh terlayani oleh institusi pendidikan tradisional.

Matlamat setiap ahli fakulti & sedia ALU adalah untuk menyampaikan yang menarik, Arahan relevan dan tulen, sokongan pelajar peribadi. Pengajar penjagaan mengenai keadaan yang unik pelajar. ALU menghubungkan dengan pelajar-pelajar dengan menawarkan rasa kekitaan dan meraikan kejayaan pelajar dan sumbangan kepada komuniti yang kita berkhidmat. Kami berbangga dengan kadar pengekalan dan hubungan alumni kami.

Abraham Lincoln University memberi inspirasi dan menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk menakluk cabaran dan mencapai potensi mereka sepenuhnya dengan mencapai matlamat mereka dalam komuniti akademik dalam pembelajaran sepanjang hayat. Dengan berbuat demikian, kami meningkatkan dan menyumbang kepada masyarakat kita dan mewujudkan masa depan yang kita cari.

Lokasi

  • Los Angeles

    Abraham Lincoln University, 3530 Wilshire Blvd, Ste 1430, CA 90010, Los Angeles

    Soalan