Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

American University Washington College of Law

pengenalan

American University Washington College of Law ditubuhkan pada tahun 1896 oleh Ellen Spencer Mussey dan Emma Gillett pada masa ketika wanita kebanyakannya dikecualikan daripada profesion undang-undang. Dengan program Sarjana Pengajian Undang-undang dalam talian, Kolej Undang-undang menghormati warisan pengasasnya dengan menyampaikan pendidikan undang-undang berkualiti tinggi yang memberi kekuatan kepada para profesional untuk menggunakan keupayaan hukum mereka untuk kembali kepada komuniti mereka.

Program ini direka untuk bukan peguam yang boleh mendapat manfaat dari latihan undang-undang asas tetapi tidak mahu menjadi peguam yang mengamalkan. Pelajar mengambil bahagian dalam kelas dalam talian secara langsung di mana mereka bekerjasama dengan fakulti dan mempelajari prosedur dan konsep undang-undang yang dapat meningkatkan keupayaan mereka untuk melaksanakan tugas mereka. Kurikulum ini memberi tumpuan kepada topik undang-undang seperti pematuhan, undang-undang penjagaan kesihatan, undang-undang siber, dan undang-undang perniagaan untuk membantu menyediakan pelajar untuk menggunakan kemahiran undang-undang dalam pelbagai industri.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Washington

    Nebraska Avenue Northwest,4300, 20016, Washington

Soalan