Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

pengenalan

Jadilah Spa Mandi

Bath Spa University lebih dari sekadar belajar. Ini mengenai terjebak dalam: berfikir, membuat dan melakukan. Tentang bertemu rakan di kampus, merangkul cabaran dan benar-benar peduli. Kami mendorong sempadan dan diri kita sendiri. Sekiranya itu baik untuk anda, anda akan sesuai.

Kenapa Mandi Spa?

Reputasi Cemerlang

BeBathSpa101

Asal kami bermula pada tahun 1852 dan Bath School of Art yang asli, jadi kami telah membina reputasi kami dalam lebih dari 160 tahun tradisi dan kejayaan. Kami juga berkembang dengan mantap, dengan kursus dan bidang penyelidikan yang menarik.

Bersambung dengan baik

BeBathSpa102

Kami mempunyai perkongsian dengan perniagaan, organisasi dan institusi di setiap pelosok dunia. Anda akan melihat pelajar kami di persidangan, lawatan dan acara antarabangsa, dari Edinburgh Fringe Festival hingga "International Next Way" Kanada. Anda akan meninggalkan Bath Spa sebagai warganegara global dengan cita-cita, semangat dan tumpuan.

Boleh diakses oleh semua

BeBathSpa103

Kebolehcapaian dan kesaksamaan penting bagi kita. Kajian dan persekitaran sosial yang unik yang kami tawarkan adalah faktor utama populariti kami. Pelajar kami berasal dari pelbagai latar belakang dan budaya, dari semua bahagian negara ini dan luar negara, dan dengan pelbagai kelayakan akademik.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Perangkaan

Buktinya ada dalam statistik

 • Prospek graduan yang hebat: 93.7% graduan Bath Spa sedang bekerja atau melanjutkan pelajaran 6 bulan selepas tamat pengajian (HESA: 2014/15 Destinasi Lepasan dari Pengajian Tinggi, diterbitkan 2016)
 • 5 teratas untuk kreativiti: Kami telah dipilih sebagai salah satu daripada lima universiti kreatif terbaik. (Yang mana? Tinjauan Pelajar Universiti 2016)
 • Anda akan selamat di sini: Kami ialah universiti ke-2 paling selamat di Barat Daya dan ke-6 apabila disenaraikan berbanding hampir 130 universiti dan institusi pengajian tinggi lain di seluruh England dan Wales. (Panduan Lengkap Universiti 2015)
 • Komitmen kemampanan dan alam sekitar: Ia tidak terhenti kepada orang ramai – kita juga mengambil berat terhadap alam sekitar kita. Dasar Fokus Hijau kami memperoleh "Kepujian Kelas Pertama". (Liga Rakyat dan Planet Hijau 2015)

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Lokasi

  • Bath

   Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

  Soalan