Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

pengenalan

Sejak tahun 1991, Brickfields Asia College (BAC) telah menubuhkan dirinya sebagai yang terpantas

BAC pada masa ini mempunyai perkongsian dan gabungan dengan lebih daripada 34 universiti asing (kebanyakannya di United Kingdom) dan organisasi profesional, menawarkan pelajarnya mengakses lebih dari 100 undang-undang dan perniagaan kelas dunia dan kelayakan profesional yang boleh diselesaikan di dalam dan luar negara - "An Oasis Universiti British di tengah-tengah Asia " - dengan mengkaji Tahap" A "atau Ijazah UK di Malaysia, anda boleh menjimatkan sehingga 70% ke atas yuran yang perlu dibayar di UK, nilai yang sangat besar untuk wang anda, terutama apabila kelayakan anda diberikan bukan oleh BAC tetapi oleh salah satu Institusi UK Mitra kami.

BAC telah menghasilkan lebih dari 200 Pelajar Dunia Dunia dan Kebangsaan, Pemenang Hadiah Buku, Kelas 1 dan 2 Uppers selama dua tahun sahaja. Kejayaan para pelajarnya mempamerkan komitmen BAC untuk memberikan pengalaman pendidikan yang luar biasa. Sebagai pengiktirafan ini, BAC telah menganugerahkan Jenama Terbaik Jenama Laureate dalam Pendidikan Undang-undang untuk 2012 dan Anugerah Pengiktirafan PKS 2013 untuk Kecemerlangan Perkhidmatan.

Fakulti akademik yang terkenal di BAC dan pengamal berpengalaman BAC memberikan tulang belakang kepada kisah kejayaan BAC dalam memberikan yang terbaik kepada para pelajarnya. Bersama dengan bahan pembelajaran yang diselidik dan disediakan secara bersesuaian, portal e-pembelajaran memberikan sokongan sepanjang masa untuk membolehkan setiap pelajar merealisasikan potensi sebenar mereka.

BAC berkomitmen untuk menjadikan setiap pengalaman pendidikan pelajar di kolej yang menyeronokkan, bermanfaat dan berjaya sambil meningkatkan kelayakan mereka untuk memastikan kejayaan masa depan mereka. BAC berharap dapat mengundang para pelajar untuk membuat pengalaman pendidikan mereka di kuliah yang menyenangkan, bermanfaat dan berjaya.

Lokasi

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Soalan