Keystone logo
Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

pengenalan

Misi asas Sekolah Hukum Brooklyn adalah untuk memberikan para pelajarnya pengetahuan, kemahiran, dan nilai etika yang diperlukan untuk kerjaya dalam undang-undang. Sebuah pendidikan undang-undang yang menyeluruh membentangkan pelajar kepada doktrin teori dan undang-undang dan memberi mereka kemahiran praktikal yang diharapkan daripada mereka sebagai peguam. Untuk mencapai misinya, sekolah undang-undang telah mencipta dan terus mewujudkan, sebuah komuniti cendekiawan undang-undang yang cemerlang dan guru dan pelajar yang merupakan antara yang terbaik dan yang paling terang.

Sekolah Undang-undang Brooklyn didedikasikan untuk menyumbang kepada kemajuan pemahaman kita tentang undang-undang, institusi undang-undang, dan masyarakat pada umumnya.

Fakulti Undang-undang Sekolah Brooklyn menghasilkan badan kerja yang mengagumkan, termasuk buku runcit, risalah, dan artikel dalam jurnal undang-undang yang terkenal. Sikap fakulti telah meningkatkan reputasi sekolah undang-undang di seluruh Amerika Syarikat dan di luar negara.

Brooklyn Law School mempunyai lebih daripada satu abad pengalaman dalam latihan pelajar untuk melibatkan diri dalam amalan undang-undang.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • New York

    Brooklyn Law School 250 Joralemon St, Brooklyn, 11201, New York

    Soalan