Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

pengenalan

Di sini, kami menawarkan kepada pelajar pendidikan bertaraf dunia dengan harga yang berpatutan. Carl Albert State College telah terpilih sebagai Kolej Komuniti Terbaik di Oklahoma; kini berada di kedudukan ke-11 di Bangsa untuk kadar tamat pengajian di kalangan kolej komuniti; dan kami menawarkan tuisyen dan yuran yang paling berpatutan di rantau ini. Kampus utama kami adalah di Poteau, dengan kampus cawangan di Sallisaw, dan kami menawarkan 8 sijil dan 3 program sijil sepenuhnya dalam talian.

Kampus Poteau menawarkan peluang hidup kediaman bagi pelajar yang ingin memiliki pengalaman penuh di kolej, dan berpartisipasi dalam banyak kelab kampus, aktiviti, dan pelbagai permainan intramural. Sekiranya anda tidak mengambil bahagian dalam perjumpaan kelab petang, bermain bola tampar di kursus rekreasi, atau menghabiskan beberapa waktu belajar tambahan di Pusat Sumber Pembelajaran - kemungkinan anda boleh menonton permainan Viking petang di kompleks sukan. Atletik Viking merangkumi bola keranjang, bola lisut, merentas lelaki dan wanita, dan pasukan E-Sports.

Carl Albert State College adalah rumah bagi individu dari pelbagai lapisan masyarakat. Untuk setiap pelajar Carl Albert State College , termasuk orang dewasa yang bekerja dengan komitmen lain - kami menawarkan kursus hari, petang, dan dalam talian untuk memenuhi jadual sibuk anda. Sama ada anda bercadang untuk tinggal di kampus, berulang-alik, atau memperoleh ijazah dalam talian - Carl Albert State College memenuhi keperluan pelajar dengan cara yang cekap, berkesan, dan ekonomi. Kami menyediakan peluang pendidikan yang sangat baik kepada pelajar sama ada mereka ingin terus bekerja selepas tamat pengajian, atau merancang untuk melanjutkan kerjaya pendidikan mereka.

Lokasi

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Soalan