Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 2009, Católica Global School of Law telah menjadi pusat tumpuan Universidade Católica Portuguesa yang semakin berkembang pada pendidikan undang-undang transnasional. Berpusat di Lisbon – jambatan geografi dan strategik antara Eropah dan Amerika Syarikat –, Católica Global School of Law telah dicipta dengan tujuan asas untuk menyediakan generasi akan datang peguam untuk berlatih dalam konteks pelbagai bidang kuasa dan sumber undang-undang yang pelbagai.

Sejak penubuhannya, Católica Global School of Law telah berjaya mencapai beberapa matlamat. Ia telah menarik kumpulan cendekiawan yang luar biasa, kedua-dua pemastautin dan pelawat, dan kohort pelajar siswazah daripada lebih 50 kewarganegaraan berbeza, kedua-duanya datang dari sekolah undang-undang berprestij dari seluruh dunia. Ia telah melancarkan empat program terkini: LL.M. Undang-undang dalam Konteks Eropah dan Global , LL.M. Undang-undang Perniagaan Antarabangsa , LL.M. Undang-undang dalam Ekonomi Digital , dan Ph.D Global. dalam Undang-undang . Kualiti program ini telah diiktiraf secara konsisten oleh Financial Times selama bertahun-tahun, yang telah memilih Católica Global School of Law sebagai salah satu sekolah undang-undang yang paling inovatif di dunia.

Secara keseluruhannya, Católica Global School of Law telah berjaya menjadi pusat pengajaran dan penyelidikan undang-undang yang penting di Benua Eropah, setelah menjadi ahli pengasas Liga Global Sekolah Undang-undang dan baru-baru ini menyertai Rangkaian Sekolah Undang-undang Eropah.Misi & Nilai


Visi kami

Di Católica Global School of Law , kami berusaha untuk menjadi peneraju dalam apa yang kami lakukan, menyediakan pendidikan undang-undang yang canggih dan memastikan kami meletakkan diri kami di kalangan sekolah undang-undang global yang terbaik di dunia.


Misi kita

Misi kami adalah dua kali ganda.

Pertama, kami komited untuk terus membangunkan program inovatif untuk menyediakan pelajar untuk 30 tahun akan datang, membantu mereka meneruskan kerjaya undang-undang antarabangsa di peringkat profesional tertinggi. Untuk mencapai matlamat ini, kami telah mengumpulkan fakulti yang luar biasa, dengan sarjana dan pengamal yang menerima pendekatan pengajaran yang dibayangkan dalam program kami.

Kedua, kami menyasarkan untuk menghasilkan penyelidikan undang-undang yang terobosan, memastikan akses luas kepada pengetahuan yang dihasilkan di Católica. Itulah sebabnya kami telah merekrut beberapa ahli akademik yang paling menjanjikan dalam bidang pengajian mereka untuk fakulti pemastautin kami - sarjana yang mampu menjalankan penyelidikan kolaboratif dan memberi impak.


Nilai kami

  • Menyampaikan pendidikan undang-undang yang canggih
  • Mempunyai impak masyarakat di peringkat nasional dan antarabangsa
  • Membangunkan kerangka pemikiran yang segar
  • Hasilkan penyelidikan undang-undang peringkat atasan
  • Menggalakkan tingkah laku beretika
  • Pupuk kepelbagaian dan keterangkuman dalam badan pelajar kita

Lokasi

Lokasi

Soalan