Keystone logo
University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

University of Colorado Boulder

pengenalan

Dengan asal-usul kami di Colorado dan pandangan global, kami adalah komuniti pendidikan dan ilmiah yang menyokong dan beragam di tempat yang mengilhami pencarian idea, analisis kritis, perenungan, dan keterlibatan sivik untuk memajukan pengetahuan mengenai undang-undang dalam masyarakat yang terbuka dan adil .

Misi kami: Menjadi sekolah undang-undang awam yang cemerlang yang: memberi pelajar pendidikan undang-undang canggih dan mempersiapkan mereka untuk melayani dengan bijak dan profesional; memajukan pengembangan pengetahuan melalui biasiswa, pengujian idea baru, dan cabaran terhadap status quo; dan berfungsi sebagai wahana dan pemangkin perkhidmatan awam yang bermakna, yang semuanya memberikan nilai tinggi kepada pelajar kami dan memberi kesan positif - baik di dalam dan di seluruh dunia - terhadap profesion undang-undang dan masyarakat.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Boulder

    Boulder, Amerika Syarikat

    Soalan