Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

pengenalan

Sekolah kita

Kami telah melatih peguam selama lebih 125 tahun. Tetapi kami tidak menumpukan pada masa lalu—kami tahu perkara yang paling penting ialah cara kami menyediakan anda untuk masa depan anda.

Seorang Pemimpin Negara

Kami ialah sekolah undang-undang yang diiktiraf di peringkat kebangsaan di tengah-tengah Universiti Circle, kejiranan budaya yang berkembang maju berhampiran pusat bandar Cleveland, Ohio.

Program undang-undang antarabangsa, undang-undang kesihatan dan undang-undang harta intelek kami adalah antara yang terbaik di negara ini. Kursus kepimpinan dan pengalaman amalan diterapkan di seluruh kurikulum inovatif kami. Semua pelajar mula bekerja dengan pelanggan sebenar pada tahun pertama mereka dan mengambil bahagian dalam pengalaman latihan separuh masa sepanjang semester, sepenuh masa atau setahun sepanjang tahun ketiga mereka.

Majalah National Jurist menamakan kami antara 25 sekolah undang-undang terbaik yang memberikan peluang undang-undang kepentingan awam terbaik dan antara "sekolah undang-undang penghormatan" pertamanya yang menyampaikan latihan praktikal terbaik.

Kami menawarkan ijazah JD, LLM dan SJD, serta sepuluh program dwi-ijazah.

Selain itu, pelajar JD boleh belajar di luar negara selepas tahun 1L mereka di 17 sekolah rakan kongsi atau semasa tahun 3L mereka melengkapkan ijazah LLM asing di tiga sekolah rakan kongsi:

 • Universiti Kepausan Comillas di Madrid,
 • Universiti Middlesex di London,
 • Universiti Paris Dauphine

Kehadiran Kami yang Semakin Berkembang

Kira-kira dua pertiga daripada pelajar kami berasal dari luar Ohio dan lebih daripada 10,000 alumni tinggal dan bekerja di seluruh dunia. Graduan kami bekerja dalam pelbagai tetapan undang-undang, kerajaan, bukan untung dan perniagaan. Kebanyakan alumni kami ialah CEO, rakan kongsi firma guaman, pegawai kerajaan dan pemimpin lain yang diiktiraf.

Fakulti Pakar

Kami mempunyai persekitaran yang mesra dan mesra yang menggalakkan kerjasama antara profesor, pentadbir, kakitangan, pelajar dan alumni. Apabila anda menyertai sekolah undang-undang kami, anda adalah sebahagian daripada keluarga sah kami.

Misi

Di Case Western Reserve University School of Law, kepelbagaian ialah nilai teras. Kami bercita-cita untuk menjadi persekitaran inklusif di mana semua ahli berasa diberi kuasa untuk mengambil bahagian dalam komuniti, memupuk tenaga kreatif dan pandangan yang menghasilkan institusi yang lebih baik.

Kami merangkumi semua kaum, etnik, budaya, sosioekonomi, kebangsaan dan latar belakang antarabangsa, mengalu-alukan kepelbagaian pemikiran, pedagogi, agama, umur, orientasi seksual, identiti/ekspresi jantina, gabungan politik dan ketidakupayaan.

Kami berusaha untuk mewujudkan budaya keterangkuman yang menggalakkan perhubungan dan interaksi dalam kalangan orang dari latar belakang yang berbeza, budaya yang meningkatkan maruah manusia secara aktif mengurangkan prasangka dan diskriminasi, serta meningkatkan kualiti hidup semua orang dalam komuniti kami.

Apa yang kita lakukan

Kami mencipta, memupuk dan mengekalkan perkongsian antara sekolah undang-undang, universiti, organisasi undang-undang, alumni dan rakan kongsi komuniti lain untuk menyokong inisiatif kepelbagaian dan keterangkuman. Ini termasuk latihan kepelbagaian dan kemasukan serta acara untuk membina komuniti yang menyokong.

Program kami diketuai oleh jawatankuasa fakulti, kakitangan, pelajar, alumni dan pemimpin kepelbagaian universiti, serta ahli komuniti undang-undang Cleveland dan Ohio yang lebih besar. Kami bekerjasama untuk mencipta pelan strategik yang pelbagai dan inisiatif untuk menjadikan sekolah undang-undang tempat yang pelbagai dan inklusif untuk semua pelajar, kakitangan dan fakulti.

Institusi Berhubung

Kami adalah sebahagian daripada Case Western Reserve University, sebuah institusi penyelidikan berperingkat tinggi dengan lebih daripada 6,600 pelajar siswazah dan profesional serta lebih daripada 5,150 pelajar sarjana muda.

Universiti ini juga menempatkan beberapa sekolah siswazah yang lain—kebanyakannya kami bekerjasama untuk dwi ijazah:

 • Sekolah Pengurusan Weatherhead;
 • Sekolah Perubatan;
 • Sekolah Kejuruteraan Kes;
 • Sekolah Kejururawatan Frances Payne Bolton;
 • Pusat Pengajian Perubatan Pergigian;
 • Pusat Pengajian Siswazah;
 • Sekolah Sains Sosial Gunaan Jack, Joseph dan Morton Mandel; dan
 • Kolej Sastera dan Sains.

Kedudukan

 • #9 dalam undang-undang kesihatan — Berita AS & Laporan Dunia, isu kedudukan 2021.
 • #24 dalam Undang-undang Antarabangsa — Berita AS & Laporan Dunia, isu kedudukan 2021.
 • #40 dalam Undang-undang Harta Intelek — Berita AS & Laporan Dunia, isu kedudukan 2021
 • #44 dalam Pendidikan Klinikal, Berita AS dan Laporan Dunia, isu kedudukan 2021.
 • #30 Kedudukan kebangsaan fakulti untuk kesan ilmiah -- Kajian Heald dan Sichelman, 2019.

Fakulti kami berada di kedudukan ke-30 di negara ini dalam impak ilmiah. Mereka terkenal pakar dalam bidang mereka dan keutamaan pertama mereka ialah kejayaan pelajar kami.

Lokasi

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Soalan