Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

pengenalan

Erasmus School of Law ialah salah satu sekolah di Erasmus University Rotterdam: universiti bertaraf dunia menduduki tempat ke-71 dalam Kedudukan Universiti Dunia Pendidikan Tinggi Times. Program LLM kami menggabungkan pemikiran akademik dengan latihan praktikal. Sebagai tambahan kepada kursus biasa, lawatan lapangan dianjurkan ke firma guaman, mahkamah antarabangsa dan syarikat antarabangsa untuk mengalami amalan (undang-undang): di mana Undang-undang bertemu Perniagaan.

Sebagai pelajar di Erasmus School of Law, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti antarabangsa: kakitangan dan pelajar kami mewakili lebih 45 kewarganegaraan yang berbeza! Anda akan menghadiri kelas dengan orang dari pelbagai budaya undang-undang yang berbeza dan meningkatkan kemahiran antarabangsa dan antara budaya anda yang menyediakan anda untuk kerjaya undang-undang antarabangsa. Erasmus School of Law terletak di Rotterdam.

Dengan pelabuhan terbesar di Eropah, Rotterdam adalah salah satu pemacu terpenting ekonomi Belanda. Hasil daripada Rotterdam, hari ini ialah sebuah bandar kosmopolitan dan pelbagai budaya yang meriah yang menempatkan lebih 160 negara dan pelbagai perusahaan multinasional dan tempatan, seperti Unilever dan Shell.

Lokasi

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Soalan