Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam Timbang Tara Antarabangsa LLM
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Timbang Tara Antarabangsa LLM

Rotterdam, Belanda

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa

01 Aug 2024*

Sep 2024

EUR 2,530 **

Di kampus

* untuk pelajar EEA | tarikh akhir untuk pelajar bukan EEA: 1 Julai 2024

** untuk pelajar EU/EEA. €18.800 untuk pelajar bukan EU/EEA

pengenalan

Program pengajian secara ringkasnya

LL.M ini. program disesuaikan untuk merangkumi kedua-dua aspek undang-undang prosedural dan substantif penyelesaian pertikaian antarabangsa. LL.M ini. memberi anda permulaan awal untuk memulakan kerjaya anda dalam bidang penyelesaian pertikaian antarabangsa.

LL.M ini. program menyediakan graduannya dengan set unik kemahiran timbang tara antarabangsa bersama-sama dengan kepakaran yang besar dalam undang-undang perniagaan antarabangsa. Program ini disesuaikan untuk merangkumi kedua-dua aspek undang-undang prosedur dan substantif penyelesaian pertikaian antarabangsa. LL.M ini. memberi anda permulaan awal untuk memulakan kerjaya anda dalam bidang penyelesaian pertikaian antarabangsa.

Kenapa pilih program ini?

  • LL.M ini. program menawarkan anda pandangan yang komprehensif tentang timbang tara antarabangsa (termasuk timbang tara pelaburan) dan aspek undang-undang urus niaga antarabangsa;
  • Anda dididik oleh tenaga pengajar yang cemerlang. Guru dalam program ini mempunyai latar belakang akademik (antarabangsa) yang kukuh serta banyak pengalaman dalam amalan komersial dan undang-undang. Selain itu, sepanjang program ini, anda akan belajar tentang timbang tara antarabangsa daripada penasihat undang-undang serta dari perspektif penimbang tara;
  • Anda akan belajar di salah satu pusat komersil utama dan pelabuhan terbesar di Eropah, yang bermaksud anda akan sering pergi "di tempat" untuk melihat bagaimana keadaan bekerja dalam amalan. Acara-acara ini akan termasuk lawatan ke institusi timbangtara terkemuka seperti Mahkamah Timbangtara Tetap dan Institut Timbang Tara Belanda.

Pelajar Ideal

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan