Keystone logo
European Humanities University MA dalam Undang-undang Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa
European Humanities University

MA dalam Undang-undang Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa

Vilnius, Lithuania

2 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

LL.M. Program "Perniagaan Antarabangsa dan Undang-undang Perdagangan" menyediakan profesional untuk bekerja sebagai pakar undang-undang yang berkelayakan tinggi dalam pasaran undang-undang nasional dan antarabangsa, serta menjalankan aktiviti penyelidikan dan akademik dalam Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa. Program ini menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran ekonomi yang semakin global dengan memberi mereka pengetahuan dan latihan yang diperlukan untuk mengendalikan transaksi transnasional yang kompleks yang mentakrifkan persekitaran undang-undang dan perniagaan semasa. Program ini termasuk kursus teras dalam Undang-undang Syarikat dan Tadbir Urus Korporat, Timbang Tara Komersial Antarabangsa, Undang-undang Harta Intelek Antarabangsa, Undang-undang Kewangan Antarabangsa, Kontrak Komersial Antarabangsa, dsb.

Program ini bertujuan untuk mendidik peguam kreatif dan aktif yang mampu menyelesaikan isu organisasi dan pengurusan, serta bekerja sebagai pengamal undang-undang dan penyelidik di peringkat nasional dan antarabangsa.

Graduan program akan menerima diploma Sarjana Undang-undang (LL.M.).

Ciri-ciri tersendiri Program

  • Program ini berdasarkan pengalaman universiti selama 30 tahun dalam menyediakan pengajian undang-undang
  • Semua kursus diajar dalam bahasa Inggeris
  • Program ini disampaikan oleh pasukan profesor antarabangsa, majoriti mutlak mereka mempunyai pengalaman kerja praktikal dalam bidang
  • Format pembelajaran gabungan, menggabungkan pendidikan sepenuh masa di Vilnius dan pembelajaran jarak jauh
  • Amalan kemahiran undang-undang dan ucapan kehakiman di pertandingan antarabangsa (The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)
  • Program ini berdasarkan pengkhususan yang jelas dalam undang-undang persendirian antarabangsa - Undang-undang Perniagaan dan Perdagangan Antarabangsa, yang memastikan kualiti pendidikan yang disasarkan
  • Gabungan teori dan amalan, aktiviti penyelidikan dan projek

Kemasukan

Kurikulum

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan