Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

pengenalan

Universiti anda. Viadrina.

Viadrina terletak di tengah-tengah Eropah - keantarabangsaan adalah tanda dagangannya. Pelajar dan pengajarnya berasal dari lebih 80 negara. Tidak hairanlah pelajar berpeluang mengikuti kursus bahasa asing di pusat bahasa universiti dan belajar atau menamatkan latihan amali di luar negara.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg

Satu Program, dua Ijazah.

Kami menawarkan ijazah berganda antarabangsa. Seseorang boleh melengkapkan kira-kira 20 ijazah berganda antarabangsa yang berbeza di peringkat Sarjana Muda atau Sarjana di Viadrina. Satu contoh yang baik ialah program Sarjana Pengajian Eropah, direka dan diselenggara oleh ketiga-tiga fakulti Viadrina, yang mungkin juga dilengkapkan dengan ijazah berganda Jerman-Poland atau Jerman-Perancis.

Bimbingan yang baik bermakna Kejayaan yang hebat.

Kami menawarkan saiz kelas kecil dan perkhidmatan peribadi. Persekitaran pembelajaran di Viadrina sangat baik, dan mempunyai saiz kelas yang kecil, hubungan langsung dengan kakitangan akademik, perkhidmatan pelajar yang diperibadikan, peluang latihan dan bantuan perancangan kerjaya. Viadrina menyediakan suasana di mana pelajar boleh membuat persediaan untuk peperiksaan mereka dengan tenang, lulus tepat pada masanya dan bersedia untuk kemasukan mereka ke dalam kehidupan profesional. Selamat datang ke Keluarga Viadrina!

Universiti tuan rumah

Sarjana Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang-undang Kemanusiaan Program Sarjana dijalankan di Universiti Eropah Viadrina, yang diasaskan pada tahun 1991. Oleh itu, ia meneruskan tradisi baik Universiti Negeri pertama Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506 - 1811). Universiti ini terdiri daripada tiga Fakulti, Fakulti Undang-undang, Fakulti Ekonomi dan Fakulti Pengajian Kebudayaan, di samping Pusat dan Institut gabungan. Dengan kerjasama rapat dengan Universiti Poznan ia juga mengendalikan Collegium Polonicum di bandar raya Frankfurt (Oder), Słubice, yang terletak di Poland betul-betul di seberang Sungai Oder dari Viadrina. Dengan kerjasama dengan universiti-universiti Eropah Poland dan lain-lain gabungan Eropah, Viadrina terutamanya berusaha untuk menghadapi cabaran Eropah yang baru dibuka dan berkembang membina jambatan antara Eropah Timur dan Barat. Universiti juga mempunyai banyak institusi rakan kongsi antarabangsa lain di seluruh dunia.

Perangkaan

Di sinilah Eropah bermula

6,000 pelajar antarabangsa kami dari 85 negara mempelajari undang-undang, ekonomi dan budaya sejak pembukaan semula Viadrina pada tahun 1991, Universiti Eropah telah berkembang menjadi alamat yang terkenal di peringkat antarabangsa di sempadan Jerman-Poland, dengan kira-kira 6,000 pelajar kini mendaftar. Aspek undang-undang, ekonomi dan budaya Eropah dan antarabangsa memainkan peranan istimewa dalam rancangan ijazah yang ditawarkan oleh fakulti Undang-undang, Pentadbiran Perniagaan dan Ekonomi dan Sains Kebudayaan kami.

  Lokasi

  Lokasi
  • Frankfurt an der Oder

   Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

   • facebook

  Soalan