Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

pengenalan

Universiti anda. Viadrina.

The Viadrina terletak di tengah-tengah Eropah - secara antarabangsa adalah cap dagang. pelajar dan pengajar berasal dari lebih 80 buah negara. Ia harus datang tidak mengejutkan bahawa pelajar mempunyai peluang untuk mengambil kursus bahasa asing di pusat bahasa universiti itu dan kajian atau latihan lengkap di luar negara.

Ini adalah di mana Eropah bermula.

6,000 pelajar antarabangsa dari 85 negara belajar undang-undang, ekonomi dan budaya

Sejak pembukaan semula Viadrina pada tahun 1991, Universiti Eropah telah berkembang menjadi alamat yang terkenal di peringkat antarabangsa di sempadan Jerman-Poland, dengan kira-kira 6,000 pelajar sekarang mendaftar.

aspek Eropah dan antarabangsa undang-undang, ekonomi dan budaya memainkan roll khas dalam rancangan ijazah yang ditawarkan oleh fakulti kami Undang-undang, Pentadbiran Perniagaan dan Ekonomi dan Sains Kebudayaan.

Satu Programm, dua Degrees.

Kami menawarkan darjah dua antarabangsa.

Satu boleh melengkapkan kira-kira 20 darjah dua antarabangsa yang berbeza di peringkat Sarjana Muda atau Sarjana pada Viadrina. Satu contoh yang baik ini adalah program Sarjana Pengajian Eropah, direka dan dikekalkan oleh semua tiga fakulti Viadrina, yang juga boleh dilengkapkan dengan ijazah berganda Jerman-Poland atau Jerman-Perancis.

Bimbingan yang baik bermakna kejayaan yang besar.

Kami menawarkan saiz kelas kecil dan perkhidmatan peribadi.

Persekitaran pembelajaran di Viadrina adalah sangat baik, dan mempunyai saiz kecil kelas, hubungan secara langsung dengan kakitangan akademik, perkhidmatan pelajar peribadi, peluang latihan dan bantuan perancangan kerjaya. The Viadrina mewujudkan persekitaran di mana pelajar boleh bersedia untuk peperiksaan mereka dengan aman, siswazah dengan cara yang tepat pada masanya dan bersedia untuk kemasukan mereka ke dalam kehidupan profesional.

Selamat datang ke Keluarga Viadrina!

Tuan rumah University

Master Hak Asasi Manusia Antarabangsa dan Undang-undang Kemanusiaan

Program Sarjana dijalankan di Universiti Viadrina Eropah, yang diasaskan pada tahun 1991. Oleh itu, ia terus tradisi denda State University pertama Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Universiti terdiri daripada tiga Fakulti, Fakulti Undang-Undang, Fakulti Ekonomi dan Fakulti Pengajian Kebudayaan, sebagai tambahan kepada Pusat bersekutu dan Institut. Dengan kerjasama rapat dengan Universiti Poznan ia juga bersama menjalankan Collegium Polonicum di bandar kakak Frankfurt (Oder), Slubice, bertempat di Poland di seberang Sungai Oder dari Viadrina.

Dalam kerjasama dengan Poland dan lain-lain universiti Eropah gabungan yang Viadrina terutama usaha untuk menghadapi cabaran Eropah yang baru dibuka dan berkembang membina jambatan antara Timur dan Eropah Barat. Selain Universiti mempunyai banyak institusi rakan kongsi antarabangsa yang lain di seluruh dunia.

Lokasi

  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Soalan