Keystone logo
Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

Florida Coastal School of Law

pengenalan

Florida Coastal Sekolah Undang-undang (Coastal Undang-undang) terletak di Jacksonville, Florida di Amerika Syarikat. Florida Coastal Sekolah program JD Law diiktiraf oleh American Bar Association (ABA) dan LL.M. taliannya program mempunyai persetujuan daripada ABA itu.

Florida Coastal School pelajar Undang-undang datang dari kira-kira 46 negara dan banyak negara, mewakili kira-kira 254 kolej dan universiti. Mereka membawa bersama mereka banyak pelbagai latar belakang dan pengalaman profesional dari seluruh negara dan di seluruh dunia.

ahli fakulti sepenuh masa kami mewakili lebih daripada 50 buah sekolah undang-undang ABA bertauliah dari seluruh negara, termasuk California-Berkeley, Universiti Duke, Universiti Georgetown, New York University, University of Michigan, Florida State University dan University of Florida.

Florida Coastal Sekolah Undang-undang menyediakan arahan undang-undang berkualiti tinggi dengan memberi tumpuan kepada keberhasilan murid, amalan-kesediaan, dan inovasi. Coastal Law menawarkan beberapa program dalam talian yang inovatif, termasuk LL.M. dalam Undang-undang Amerika Syarikat untuk Antarabangsa Peguam, Yang LL.M. Pengajian Undang-undang Umum, Dan LL.M. atau Sijil dalam Logistik dan Pengangkutan.

Lokasi

  • Jacksonville

    Florida Coastal School of Law 8787 Baypine Road , FL 32256, Jacksonville

    Soalan