Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University School of Law

Fordham University School of Law

Fordham University School of Law

pengenalan

Selamat datang ke Fordham

Law School Fordham telah menyediakan pendidikan lengkap dalam undang-undang selama lebih daripada satu abad. Walaupun profesion undang-undang telah berubah pada masa itu, misi teras pendidikan Fordham Law tidak mempunyai. Kita menghargai kecemerlangan akademik, mengejar keadilan, dan amalan etika kraf peguam. Kami memberikan kehangatan masyarakat dalam School dan di mana sahaja alumni Fordham Law didapati di seluruh dunia. peguam Fordham berdedikasi untuk standard tertinggi dalam profesion undang-undang dan menggunakan undang-undang "dalam perkhidmatan orang lain." Kami memanggil ini Perbezaan Fordham Law.

Secara ringkasnya, Undang-undang Fordham berdiri selain kerana kami menawarkan pendidikan undang-undang yang lengkap.

Di sini, satu asas yang kukuh dalam teori undang-undang adalah seimbang dengan tangan-on belajar tentang kraf lawyering. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada kurikulum dan fakulti yang telah memperoleh reputasi yang unggul. Pengajian mereka diperkaya oleh peluang antarabangsa yang penting dan inovatif. Dan mereka menamatkan pengajian bersedia untuk mengamalkan undang-undang dari satu hari.

Pada Fordham Law, semangat perkhidmatan telah pusat sejak Amerika ditubuhkan pada tahun 1905. Tumpuan kami kepada etika membantu pelajar mengemudi isu-isu sukar mereka akan hadapi sebagai mereka meneruskan kerjaya dalam dunia yang semakin kompleks kami. masyarakat kita alumni menyediakan rangkaian sokongan di seluruh negara dan di seluruh dunia. Dan lokasi dinamik kami di New York City memastikan pelajar-pelajar kita akses kepada peluang yang hanya boleh ditemui di sebuah bandar raya bertaraf dunia.

Fakta Fordham Law

Fordham Law School adalah kuasa utama dalam pendidikan undang-undang dengan salah satu daripada badan-badan pelajar paling pilih negara, komitmen yang berkekalan kepada kecemerlangan akademik, dan rekod hampir tiada tandingan pekerjaan siswazah.

FAKTA 1: SEKOLAH FEEDER FAKTA 2: KAWASAN SPECIALTY FAKTA 3: JURNAL PELAJAR - Dipetik OLEH HAKIM FAKTA 4: JURNAL PELAJAR - Dipetik oleh JURNAL FAKTA 5: PEKERJAAN FAKTA 6: PERKHIDMATAN AWAM FAKTA 7: ALUMNI GLOBAL NETWORK

Lokasi

  • New York

    150 West 62nd Street New York, NY 10023, , New York

Soalan