Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

pengenalan

Sekolah Undang-undang Antonin Scalia terletak hanya beberapa batu dari pusat bandar Washington, DC, pertalian untuk mewujudkan perundangan dan perundangan yang paling penting di dunia.

Dalam dekad yang lalu, sekolah undang-undang telah berada di barisan hadapan inovasi kurikulum. Menyedari perubahan pesat yang berlaku dalam amalan undang-undang dan profesion undang-undang, Sekolah Undang-undang Scalia telah menjadi perintis dalam menyediakan pelajar-pelajarnya dengan kurikulum yang unik yang memberikan kelebihan unik pelajar dalam pasaran pekerjaan yang berdaya saing hari ini.

Pengalaman yang Menakjubkan Menuju Karier Luar Biasa

Sama ada bekerja untuk firma undang-undang, hakim, agensi kerajaan, perniagaan, ahli fikir, bukan keuntungan, atau pejabat perundangan, pelajar Undang-undang Scalia tidak mempunyai kekurangan cara untuk menerapkan latihan undang-undang mereka di lapangan. Kedekatan Scalia Law ke pusat bandar Washington, DC bermakna akses kepada pekerjaan sepanjang tahun. Program akademik dan kerjaya yang ketat kami memposisikan pelajar dengan cemerlang dalam apa jua pekerjaan yang mereka laksanakan. Selama 15 tahun, kadar pekerjaan Scalia Law telah mengatasi kadar pekerjaan lepasan undang-undang negara.

Banyak peluang kerjaya untuk siswazah Graduan Scalia bukan hanya dari etika kerja yang kukuh dan lokasi strategik pelajar di kawasan Washington, DC, tetapi juga dari pengaturcaraan akademik dan kerjaya kami yang luar biasa. Undang-undang Scalia adalah satu-satunya sekolah di negara ini dengan tumpuan pada persimpangan undang-undang dan ekonomi. Pusat Undang-undang & Ekonomi yang diiktiraf secara nasional kami memperkenalkan bakal majikan semua jenis kepada masyarakat Undang-undang Scalia melalui berpuluh-puluh persidangan akademik dan penyelidikan ilmiah. Penumpuan latihan undang-undang dan ekonomi dan sarjana telah terbukti tidak ternilai kepada beratus-ratus graduan yang bekerja dalam bidang perniagaan dan peraturan.

Undang-undang Scalia memberikan pelajar fleksibiliti yang mereka perlukan untuk menyiapkan terbaik untuk matlamat kerjaya mereka. Bagi mereka yang sudah berkecimpung dalam kerjaya, program sambilan Scalia Law berada pada tahap yang sama dengan program sepenuh masa dan membolehkan pelajar mengambil kelas petang dan mengejar klinik dan aktiviti ekstrakurikuler tanpa mengganggu kerja. Perlu beralih dari program sepenuh masa ke paruh waktu untuk menerajui pekerjaan? Tiada masalah. Pelajar boleh bertukar-tukar antara kursus hari dan petang sebagai peluang kerjaya timbul, dan hampir 90% dari badan pelajar mengambil bahagian dalam program latihan klinikal, eksternal, dan latihan advokasi. Adakah anda ingin mengkhususkan diri dalam satu atau lebih bidang undang-undang? Undang-undang Scalia mempunyai 18 trek khusus dan kepekatan di beberapa kawasan amalan paling hangat hari ini.

Akhirnya, Scalia Law menawarkan penyelidikan, penulisan, dan pengaturcaraan pembangunan profesional yang luar biasa. Program Penyelidikan Undang-Undang, Penulisan dan Analisis dua tahun kami mendedahkan pelajar dalam tetapan kumpulan kecil kepada pelbagai dokumen undang-undang dan alat penyelidikan. Program pembangunan kerjaya bermula ketika pelajar masuk. Pelajar tahun pertama mengambil bahagian dalam mesyuarat kaunseling satu-satu dan menerima perhatian individu yang lebih lanjut dari penasihat fakulti dan mentor alumni mereka. Selain itu, sepanjang tahun pertama, pelajar akan melalui Program Profesionalisme dan Pembangunan Kepimpinan. Program ini membawa para pemimpin dari bangku, bar, dan perniagaan untuk menyediakan latihan mengenai kemahiran komunikasi lisan, ekonomi firma undang-undang, pengurusan masa, etika, dan banyak lagi.

Budaya Undang-undang Scalia, dan program menghasilkan lebih daripada sekadar lulusan yang siap bekerja. Kami menghasilkan pemimpin. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari jadual, kursus, alat kerjaya dan petunjuk rangkaian yang betul agar anda dapat menjadi pemimpin dalam bidang pilihan anda.

Fakulti Luar Biasa kami

Sekolah Undang-undang Antonin Scalia di George Mason University menggunakan 120 ahli fakulti sepenuh masa dan tambahan yang diambil dari beberapa firma undang-undang dan institusi undang-undang di negara ini. Profesor kami telah bekerja di White House, berhujah di hadapan Mahkamah Agung, dan berkhidmat sebagai duta kepada sekutu dan rakan dagang yang paling penting. Peringkat 21 di negara ini untuk kesan ilmiah, output fakulti Undang-undang Scalia juga merupakan antara yang paling dimuat turun di Rangkaian Penyelidikan Sains Sosial, ranking keseluruhan ke-15 (Julai 2015 Sekolah-sekolah Undang-undang Utama AS SSRN).

Lokasi

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Soalan