Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

pengenalan

Kami Menyedia, Cabaran dan memberi inspirasi kepada pelajar kami untuk Buat Perbezaan di Dunia

Kepada pelajar, alumni, fakulti dan kakitangan Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang di Universiti Hofstra, undang-undang bukan sahaja sesuatu yang perlu dikaji - ia akan hidup. Ia memberitahu kerjaya kita, kehidupan kita dan interaksi kita dengan sesama rakyat. Ia adalah cara dengan mana kita memberi impak dalam dunia.

Tenis, firma undang-undang dan majikan mengiktiraf kepentingan yang Juris Doctor (JD) dari Hofstra Undang-undang, atau ijazah dari sendi kami JD / MBA dan JD / program MPH, kerana mereka tahu graduan kita terkenal dengan pengetahuan undang-undang mereka, persediaan dan sikap tenang .

Kurikulum kami berkembang setiap tahun untuk menangani perubahan dalam undang-undang dan amalan, seperti apabila kita baru-baru ini menjadi salah sebuah sekolah undang-undang pertama di negara ini untuk memulakan kursus pertama tahun diperlukan dalam undang-undang transnasional. Pelajar-pelajar kita telah lama terlibat dalam klinik, fellowship, externships dan pro bono peluang yang memberikan mereka pengalaman wakil sebenar - berlatih bersama peguam veteran - sebelum mereka menamatkan pengajian. Selepas memulakan kerjaya pilihan mereka, peguam tetap datang ke Hofstra Undang-undang untuk melanjutkan pembangunan mereka dengan program-program seperti Sarjana Undang-Undang (LL.M.) dalam Pengajian Undang-undang Amerika atau Undang-Undang Keluarga.

Hofstra Undang-undang adalah rumah kepada kira-kira 850 pelajar, pangkalan alumni lebih daripada 11,000 ahli, 51 pentadbir dan sepenuh masa fakulti dibezakan daripada 46 profesor sepenuh masa, 6 profesor pelawat dan hampir 60 profesor adjung, termasuk ramai ulama diiktiraf sebagai negara dan pakar antarabangsa dalam bidang mereka.

The Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang adalah sebahagian daripada Universiti Hofstra dan diiktiraf sepenuhnya oleh Majlis Seksyen Pendidikan dan Kemasukan Legal ke Badan Peguam Persatuan Peguam Amerika.

Misi & Sejarah

Misi Maurice A. Deane Sekolah Undang-undang adalah untuk menyediakan, mencabar dan memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita untuk membuat perbezaan di dunia sementara kita memajukan idea penting akademi undang-undang, profesion dan masyarakat - memberi impak kita sendiri.

Sejak tahun 1970, kami telah menyediakan, pendidikan undang-undang kontemporari komprehensif kepada pelajar kami, membantu mereka menjadi mahir, memaklumkan dan peguam beretika. Kami mempunyai sejarah membuat sumbangan bermakna kepada dialog tempatan dan nasional mengenai menekan isu-isu sosial. Kami berkeras untuk mewujudkan tempat di mana pelajar, fakulti, hakim, peguam, ulama dan profesional dari pelbagai disiplin boleh datang bersama-sama untuk meluaskan semua orang perspektif dan terlebih dahulu keadilan untuk semua.

Sejak ditubuhkan, kami telah beriman kepada nilai pendidikan yang kaya dengan teori undang-undang dan pengalaman praktikal. Kami salah sebuah sekolah pertama di negara ini untuk mengamalkan pendidikan klinikal dalam kurikulum, dan kami telah berkhidmat selama bertahun-tahun sebagai pusat serantau bagi Institut Kebangsaan bagi Trial Advocacy (NITA).

Lokasi

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Soalan