Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

pengenalan

Pada ICMP, kami sentiasa memberi tumpuan kepada keperluan dan potensi pelajar individu, memastikan bahawa pendidikan yang kita berikan adalah disesuaikan dan peribadi, dan memberi peluang terbaik untuk kejayaan anda dalam persekitaran yang sangat kompetitif dan mencabar industri muzik.

Asal

Kami amat berbangga dengan sejarah dan warisan kita, yang tiada tandingan di sektor pendidikan muzik. Sepanjang 30 tahun kami telah mengajar, kami telah memperoleh reputasi untuk kualiti, kecemerlangan dan kejayaan, dan, hasilnya, beribu-ribu pelajar memilih untuk belajar dengan kami, menjadikan ICMP titik permulaan untuk kerjaya mereka dalam bidang muzik. The ICMP telah ditubuhkan pada tahun 1986 sebagai Institut Guitar dan Basstech, dan merupakan institusi pertama yang menyediakan latihan yang berkaitan, praktikal dan profesional untuk pemuzik kontemporari. Namun, manakala nama dan identiti ICMP telah secara semula jadi berkembang dari masa ke masa, tumpuan asas kepada keperluan pelajar tidak pernah berubah. Hasilnya, graduan ICMP kini boleh didapati membuat kerjaya yang berjaya di seluruh dunia - bermain, persembahan, dan mewujudkan atau mengajar muzik, kedua-dua dalam komuniti rumah mereka dan pada beberapa peringkat yang terbesar di dunia.

Tahun ini di ICMP, kita meraikan tahun ke-30 kami membangunkan dan menyampaikan kursus yang relevan, berkualiti tinggi untuk pelajar muzik. Kami mempelopori kaedah pengajaran, struktur kurikulum dan falsafah yang kini telah menjadi penanda aras untuk pendidikan muzik kontemporari. fakulti pengajaran kami, aset terpenting, sentiasa dapat ditandingi di UK, dan sebenarnya di tempat lain di dunia. lokasi London kami adalah teras keupayaan kami untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai yang luar biasa peluang untuk mempamerkan bakat mereka dan membina rangkaian mereka, dan persekitaran pembelajaran inspirasi kami menyediakan anda dengan peluang terbaik untuk membangunkan kemahiran dan pengetahuan anda dalam persediaan untuk kerjaya yang berjaya dalam muzik.

Inovatif

The ICMP adalah yang pertama untuk menawarkan program sepenuh masa untuk pelajar muzik kontemporari, dan kami terus membuat pembaharuan dan membangunkan peruntukan kami. Ini pengalaman yang tiada tandingan bermakna bahawa pelajar-pelajar kita memperoleh teknik untuk meluahkan perasaan, alat-alat untuk terus hidup dalam industri, dan keupayaan untuk membuat kerjaya yang memuaskan sebagai pemain, penghibur, guru, eksekutif industri, usahawan, dan banyak lagi.Bebas

The ICMP adalah pembekal bebas pendidikan muzik. Tidak seperti sekolah-sekolah lain, kita tidak terhutang budi kepada pelabur yang mempunyai matlamat perniagaan jangka pendek untuk mencapai. Objektif kami bukan semata-mata untuk membuka lebih banyak dan lebih banyak pusat dan mendaftarkan lebih dan lebih ramai pelajar. Hasilnya, kita boleh mengambil pandangan jangka panjang yang sangat kepada membangunkan dan menambah baik penyediaan dan standard kecemerlangan untuk menyokong pembangunan kerjaya pelbagai pemuzik yang bercita-cita, artis kreatif dan usahawan muzik. Pada ICMP, anda boleh yakin bahawa sekolah sentiasa mempunyai kepentingan terbaik anda di tengah-tengah. Banyak tempat cuba untuk menyalin formula kita, tetapi, sudah tentu, hanya ada satu ICMP - asal, inovatif, bebas dan individu.

MENGAPA PILIH ICMP

Kami memahami bahawa sebagai bercita-cita pemuzik, penulis lagu atau perniagaan musik anda mempunyai beberapa pilihan sukar untuk membuat anda mula keluar pada kerjaya anda. Misi kami adalah untuk memberi inspirasi, menggalakkan dan melengkapkan pelajar-pelajar kita untuk berjaya dengan menyediakan pendidikan yang relevan dan inovatif yang berkualiti tinggi. Dan kami mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam menyediakan kemahiran dan pengetahuan dan berkongsi pengalaman kami dengan ribuan pelajar.

Pendekatan peribadi untuk pengajaran dan pembelajaran

Di sini, di ICMP, setiap pelajar yang mendapat petunjuk disokong dan dihargai. Kami bekerjasama dengan anda ke arah mencapai matlamat peribadi anda. Untuk berbuat demikian, kita mempunyai pelbagai elemen sokongan di tempat, termasuk pelan individu pembelajaran, penilaian diagnostik awal, penetapan matlamat, dan nasihat dan panduan mengenai pilihan modul. Bagi meningkatkan pengalaman pembelajaran, kami menawarkan pelbagai sokongan peribadi termasuk saiz kelas kecil; tutor peribadi; drop-dalam sesi; peribadi employability dan nasihat industri; WiFi percuma tanpa had; akses dalam talian kepada bahan-bahan kursus melalui portal pelajar yang berdedikasi; terus mengakses kepada prestasi dan peluang pekerjaan; pembelajaran sokongan daripada pasukan Kesejahteraan itu; peluang untuk berhubung dengan wakil pelajar; dan bilik-bilik latihan yang boleh ditempah percuma.

Bersambung ke tempat kejadian muzik meriah di London

Apabila anda memulakan kerjaya dalam bidang muzik, tidak dapat dinafikan bahawa London adalah tempat untuk menjadi. Selain sebagai salah satu bandar yang paling menarik dan bertenaga di dunia, London adalah di tengah-tengah industri muzik global. Ia sentiasa di pinggir pemotongan muzik, mentakrifkan budaya popular di seluruh dunia dan menawarkan peluang yang hebat untuk membuat sambungan yang betul. lokasi ICMP di London merupakan aset yang sebenar, kerana ia bermakna pelajar-pelajar kita berada di tempat yang terbaik untuk memulakan dan berjaya dalam kerjaya muzik mereka.

Berhubungan dengan industri muzik

Kami mempunyai rangkaian yang tiada tandingan sambungan industri muzik, dan kami bangga dalam kejayaan yang ICMP graduan mencapai. Kita disambungkan kepada semua syarikat rakaman, penerbit, penganjur dan pengurusan utama syarikat yang aktif di London, dan kami membuat kenalan yang disediakan untuk semua pelajar-pelajar kita. Hak dari satu hari, kami menyediakan pelbagai sokongan dan peluang kepada pelajar-pelajar dan graduan kita, memberikan anda asas yang terbaik untuk mencapai matlamat anda.


suasana pembelajaran kreatif dan inspirasi

Kami komited untuk melabur dalam pengajaran yang terbaik dan persekitaran pembelajaran untuk pelajar-pelajar kita, dengan peralatan terkini sentiasa ada. Apa sahaja tentu anda memilih untuk mengikuti, anda akan mendapati kemudahan dan peralatan yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda, di samping memberi inspirasi tuisyen dan pendekatan peribadi untuk pembelajaran anda. Yang penting, semua pelajar ICMP boleh menggunakan kemudahan kami untuk amalan peribadi, secara percuma, di luar waktu timetabled, dan kami dibuka tujuh hari seminggu.Sangat berpengalaman tutor dan pengamal industri

Adalah penting bagi kita bahawa pelajar-pelajar kita belajar daripada mereka yang boleh menawarkan mereka nasihat berdasarkan pengalaman kehidupan sebenar. Kita tahu hakikatnya bahawa pelajar lebih cenderung untuk berjaya dalam kerjaya mereka apabila pengajaran yang mereka terima sedang disampaikan oleh tutor yang mempunyai pemahaman yang praktikal industri muzik. Itulah sebabnya tutor kami bukan sahaja pendidik yang berkelayakan dan berpengalaman dan ahli akademik, tetapi juga muzik profesional yang sangat berpengalaman, penghibur dan usahawan perniagaan muzik dalam hak mereka sendiri. Mereka membawa semua pengetahuan dan pengalaman, ditambah kenalan industri yang luas mereka sendiri, untuk bilik darjah, menyediakan pelajar ICMP dengan wawasan yang unik ke dalam bangunan dan mengekalkan kerjaya dalam industri muzik.

jam pertemuan tinggi dan saiz kelas kecil

Kami faham bahawa untuk menyampaikan satu pengalaman peribadi untuk pelajar-pelajar kita, kita mesti bekerja keras untuk mengekalkan kelas saiz waktu kecil dan hubungan yang tinggi. Pada kursus ICMP oleh itu anda akan mendapat manfaat daripada beberapa jam pertemuan yang paling tinggi yang diberikan mana-mana sahaja di UK Pengajian Tinggi, dan sama ada 12:59 atau sekumpulan kecil pengalaman yang anda akan dianggap sebagai seorang individu dan mempunyai akses yang besar kepada nasihat dan bimbingan.

Komuniti orang-orang seperti yang berfikiran

Pada ICMP, kami menawarkan pelajar-pelajar kita persekitaran kerjasama dan memupuk, mencabar dan menyokong anda untuk mencapai yang terbaik yang anda mungkin boleh. Kami memastikan pelajar-pelajar kita merasakan mereka adalah sebahagian daripada masyarakat dan mempunyai peluang untuk membina hubungan dan melibatkan diri dengan pemuzik seperti yang berfikiran. Kami menyediakan anda dengan pelbagai aktiviti-aktiviti yang terlibat, seperti kelas master dan persembahan, lawatan dan acara, kelab dan aktiviti sosial. Kami juga menganjurkan acara rumah perkongsian dan aktiviti kesejahteraan. perjalanan pelajar anda di ICMP akan melihat anda menjadi sebahagian daripada komuniti global dalam salah satu daripada bandar-bandar yang paling pelbagai dan berbilang budaya di UK, dan anda akan mempunyai peluang untuk bergaul dengan orang dari latar belakang, mengakses peluang yang menarik, dan benar-benar melibatkan diri dalam dunia muzik.

Diiktiraf, terbukti dan dihormati institusi pendidikan tinggi

kualiti dan akreditasi kami adalah antara yang terbaik dalam dunia pendidikan muzik kontemporari. The ICMP dihormati secara meluas sebagai pembekal yang berpengalaman dan terbukti pendidikan tinggi; kita faham bahawa semua pemuzik yang bercita-cita perlu rakan kongsi yang serius dan berpengalaman bagi merealisasikan matlamat muzik peribadi mereka dan cita-cita. Selama 30 tahun, pelajar telah memilih ICMP sebagai titik permulaan untuk kerjaya mereka sendiri - dan anda boleh juga!

Kualiti dan akreditasi

The ICMP adalah ahli dihormati dan diiktiraf masyarakat kualiti pendidikan tinggi UK. Kami adalah sebahagian daripada kumpulan kecil dan pilih pembekal yang boleh menggunakan 'UK Kualiti Diinsuranskan' tanda kite Agensi Jaminan Kualiti, menyediakan anda dengan jaminan bahawa dengan memilih ICMP anda memilih sebuah institusi yang telah menjadi kualiti yang diuji dengan cara yang sama seperti mana-mana universiti UK lain.

Lokasi

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Program

    Soalan