Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

pengenalan

Akar tempatan, kehadiran global

Ditubuhkan pada tahun 1842, Indiana University Maurer School of Law adalah sekolah undang-undang tertua yang tertua di AS dan sekolah negeri pertama di Midwest. Terletak di persekitaran hutan yang indah di Bloomington, sebuah bandar kolej klasik, kampus IU secara konsisten berada di antara yang paling indah di negara ini. Warisan kita adalah setempat, tetapi kehadiran kita adalah global: Lebih separuh daripada graduan kita mencari pekerjaan di luar Indiana.

Ijazah JD

Rigor + komuniti = kejayaan

Program Maurer School of Law JD memberikan ketegasan akademik dalam komuniti yang menyokong. Kami menarik pelajar yang kreatif, bertenaga, dan penyayang yang bersemangat untuk menjadi profesional yang berdedikasi yang ingin membuat perbezaan dalam dunia yang rumit sekarang ini. Kepakaran kami terkuat dalam harta intelek, undang-undang antarabangsa, undang-undang jenayah, cukai, dan undang-undang alam sekitar, tetapi kami menawarkan pelbagai kursus di hampir setiap bidang pengajian. Kami juga menawarkan dua darjah dalam perniagaan, persekitaran dan urusan awam, keselamatan siber, dan banyak bidang lain melalui sekolah siswazah yang terkenal di Universiti Indiana.

Gred Graduate

100 tahun cemerlang dalam pengajian undang-undang lanjutan

Indiana University Maurer School of Law telah memberikan ijazah siswazah kepada peguam antarabangsa selama lebih dari 100 tahun, di LLM, MCL, SJD, dan Ph.D. program. Program kami memberi peluang kepada pelajar yang cemerlang dari akademik untuk melanjutkan pengajian undang-undang lanjutan dalam persekitaran yang ketat tetapi menyokong.

LLM dua tahun baru dengan Bahasa Inggeris untuk program undang-undang

Program dua tahun baru ini membolehkan anda memperoleh LLM semasa anda belajar mengenai sistem perundangan AS dan berusaha memenuhi syarat kemahiran berbahasa Inggeris untuk ijazah LLM standard kami.

Ijazah Bersama

Kekuatan universiti global yang hebat

Universiti Indiana adalah universiti penyelidikan yang hebat, dengan program peringkat teratas dalam perniagaan (# 23) dan urusan awam dan alam sekitar (# 1). Pelajar undang-undang mempunyai hak istimewa untuk memperoleh gelar ganda dengan salah satu daripada 12 sekolah dan jabatan yang cemerlang - atau merancang program mereka sendiri.

JD / MBA
Dapatkan JD / MBA dalam masa tiga tahun bekerjasama dengan Kelley School of Business.

Dwi darjah antarabangsa
Luangkan dua tahun pertama anda di Bloomington, kemudian pilih dari empat bandar di seluruh dunia untuk menamatkan pengajian anda

JD / MPA dan JD / MSES
Ijazah bersama dari Sekolah Urusan Awam dan Alam Sekitar O'Neill peringkat # 1

JD / MS dalam Keselamatan Siber
Ijazah tepat pada masanya untuk mengubah masa

Ijazah sendi yang lain

Sebagai tambahan kepada ijazah bersama dalam urusan perniagaan dan awam dan alam sekitar, Sekolah Undang-undang menawarkan beberapa program ijazah bersama formal yang lain, atau anda boleh membuat gelar bersama yang dirancang secara individu yang memenuhi matlamat pembelajaran dan kerjaya anda. Sekolah Undang-undang akan bekerjasama dengan sekolah atau jabatan lain untuk mewujudkan program bersama atau bersamaan.

Sekolah rakan ijazah bersama IU

 • Kolej Kesenian dan Sains
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Kelley School of Business
 • Luddy School of Informatics, Computing, and Engineering
 • Sekolah Media
 • Sekolah Umum dan Alam Sekitar O'Neill
 • Sekolah Pendidikan
 • Sekolah Kesihatan Awam

Lokasi

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Soalan