Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

pengenalan

Manor College adalah institusi pemberian Ijazah Sarjana Muda, swasta dan Sarjana yang diiktiraf kerana kecemerlangan akademik dan pendekatan yang diperibadikan untuk memastikan setiap pelajar kita meninggalkan sekolah ini untuk cemerlang dalam bidang pilihan mereka.

Terletak tepat di luar Philadelphia di kampus seluas 20 hektar di Jenkintown, Pennsylvania, Manor College menawarkan program kemajuan kerjaya yang sangat kompetitif. Kami adalah institusi Katolik yang berakar umbi dalam komuniti Amerika Ukraine dan warisan yang membanggakan untuk menyambut pelajar dari semua agama dan latar belakang.

Sepanjang sejarah kami, Manor College selalu menyediakan pelajar kami pelbagai pilihan untuk membantu mereka mengarahkan pembelajaran dan perkembangan peribadi mereka sendiri. Dari pengalaman kolej kediaman tradisional hingga kelas dalam talian, atau program sijil yang mendorong kerjaya, anda akan dapati semuanya di sini. Kami juga mempunyai program pendaftaran dua kali untuk pelajar luar biasa yang masih bersekolah menengah.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Soalan