Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

pengenalan

MDX Dubai ialah kampus luar negara pertama Universiti Middlesex yang terkenal yang berpangkalan di London (UK). Kampus ini dibuka pada tahun 2005 dan mempunyai lebih 5,000 pelajar yang belajar dari lebih 120 negara. Sebuah universiti British bertaraf dunia dengan penarafan 5 Bintang daripada Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai ialah salah satu institusi terkemuka yang menawarkan pendidikan UK berkualiti di UAE.


Universiti ini mempunyai kampus yang menarik, pelbagai dan pelbagai budaya dan bangga memberikan pengalaman pelajar dengan perbezaan. Universiti ini menawarkan lebih daripada 70 program asas, sarjana dan pascasiswazah, termasuk: Perakaunan dan Kewangan, Pengurusan Perniagaan, Pemasaran, Kejuruteraan Komputer, IT, Sains Data, Robotik, Pendidikan, Psikologi, Undang-Undang, Media Digital, Filem, Penulisan Kreatif dan Kewartawanan, Fesyen Reka Bentuk, Reka Bentuk Grafik, dan banyak lagi.

Middlesex University adalah universiti global yang komited untuk memenuhi keperluan dan cita-cita pelajar yang pelbagai budaya dan antarabangsa, dengan menyediakan program akademik yang mencabar yang disokong oleh penyelidikan, geran dan amalan profesional yang inovatif. Middlesex University Dubai mempersiapkan pelajarnya untuk menjadi profesional, individu mahir yang sesuai dengan dunia moden, komited untuk belajar sepanjang hayat dan dapat menyumbang kepada komuniti di mana mereka tinggal dan bekerja.

Mengapa MDX Dubai?

 • Ijazah UK berkualiti yang diiktiraf di peringkat global dan diiktiraf industri.
 • Pelbagai biasiswa dan geran untuk pelajar sarjana, pascasiswazah, antarabangsa dan profesional
 • Pendidikan UK bertaraf dunia yang didorong oleh penyelidikan yang disampaikan dalam kemudahan canggih
 • Mohon dengan gred ramalan anda untuk menerima Surat Tawaran Bersyarat bagi Januari 2024
 • Komuniti pelajar yang berkembang maju dengan kalendar sibuk kelab sukan dan kebudayaan
 • Perkhidmatan kerjaya khusus yang menyediakan bimbingan dan sokongan peribadi untuk mencari pekerjaan dan magang
 • Penginapan mewah dan berpatutan dekat dengan kampus, dengan perkhidmatan bas ulang-alik percuma
 • Peluang untuk memindahkan kredit ke luar negara pada tahun kedua pengajian sarjana anda

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.mdx.ac.ae


Selain mempunyai kelebihan yang dikaitkan dengan menjadi universiti Inggeris, pelajar kampus Dubai dapat memperoleh manfaat dari semua peluang yang diberikan oleh bandar moden yang sedang berkembang pesat di tengah-tengah Timur Tengah, sambil mengalami kebangsaan dan kebudayaan yang pelbagai yang membentuk penduduk dari Dubai. Kampus ini terletak di Dubai Knowledge Park, menduduki bilik darjah yang luas dan kawasan kajian dalam empat bangunan. Dubai Knowledge Park sendiri ditubuhkan pada tahun 2003 untuk institusi antarabangsa yang mempromosikan pembelajaran. Oleh itu, pelajar Middlesex University Dubai berpeluang untuk mengambil bahagian dalam komuniti pelajar yang lebih luas.

Tanya SekarangSelain mempunyai kelebihan yang dikaitkan dengan menjadi universiti Inggeris, pelajar kampus Dubai dapat memperoleh manfaat dari semua peluang yang diberikan oleh bandar moden yang sedang berkembang pesat di tengah-tengah Timur Tengah, sambil mengalami kebangsaan dan kebudayaan yang pelbagai yang membentuk penduduk dari Dubai. Kampus ini terletak di Dubai Knowledge Park, menduduki bilik darjah yang luas dan kawasan kajian dalam empat bangunan. Dubai Knowledge Park sendiri ditubuhkan pada tahun 2003 untuk institusi antarabangsa yang mempromosikan pembelajaran. Oleh itu, pelajar Middlesex University Dubai berpeluang untuk mengambil bahagian dalam komuniti pelajar yang lebih luas.

Penginapan

Kami telah bekerjasama dengan The Myriad untuk menyediakan pelajar kami dengan penginapan pelajar yang berpatutan dan mewah.

The Myriad adalah komuniti hidup pelajar yang baru dan canggih yang terletak di Dubai Academic City - hanya 35 minit dari kampus universiti. Pelajar yang tinggal di The Myriad dapat melibatkan diri dalam komuniti pelajar yang lebih luas yang mendorong individu dari pelbagai institusi untuk bersosial dan rangkaian.

Ketahui lebih lanjut

Geran Pengajian Antarabangsa

Ketahui Jika Anda Layak

Middlesex University Dubai percaya bahawa setiap pelajar harus mempunyai peluang untuk mengakses pendidikan UK bertaraf dunia yang menyediakan mereka untuk masa depan yang penuh dengan kejayaan. Kami telah melancarkan pelbagai jenis biasiswa dan geran untuk yuran pengajian untuk menjadikan ijazah UK berkualiti mampu milik dan boleh diakses pada September 2023 ini dan memastikan kami memenuhi keadaan peribadi setiap pelajar dalam masa yang mencabar ini. Geran Pengajian Antarabangsa kami memohon merentas semua program dan boleh digabungkan dengan pelbagai geran lain (tertakluk kepada ketersediaan).

Sekiranya anda ingin memahami apa Beasiswa dan Hibah yang anda layak, sila hubungi Wakil Negara anda yang akan dapat membantu anda.

Wakil Negara & Wilayah

India:

Khushboo Baghel - [email protected]

UK & Eropah:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Afrika:
Putera Asiedu - [email protected]
Mercy Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Pakistan:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

CIS & Eropah Timur:
Karolina Amankulova - [email protected]

Amerika Latin:
Daniela Santiago - [email protected]

Brazil:
Sheliza Mamad - [email protected]

Timur Jauh:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Seluruh Dunia:
Tristan Anderson - [email protected]


atau e-mel [email protected]

Hari Terbuka Maya

161146_VOD.jpg

Ikut serta dalam Hari Terbuka Maya kami, di mana anda boleh bercakap dengan fakulti dan kakitangan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai program kami, syarat kemasukan, biasiswa, mod pengajian, dan rasakan bagaimana rasanya belajar di kelas dunia Universiti UK di Dubai.

Daftar disini

Apa Kata Pelajar MDX

“Saya belajar BA Honors International Tourism Management di Middlesex University Dubai . Proses permohonan telah dipermudahkan oleh Jabatan Kemasukan Universiti yang mesra, yang membalas permohonan saya dengan segera dan membimbing saya sepanjang proses tersebut. Sebagai pelajar Nigeria, saya memilih untuk belajar di Dubai kerana ia adalah sebuah bandar yang penuh dengan peluang yang luar biasa, dan di Universiti saya berpeluang bertemu orang dari pelbagai negara. Selain berkawan dari seluruh dunia, pensyarah saya sentiasa mesra dan menyokong. Sebelum menyertai program BA, saya belajar Program Asasi Antarabangsa (IFP) di Middlesex University Dubai yang menyediakan saya untuk pengajian Sarjana Muda.

- Fatimah Sadiq Sani, BA Menghormati Pengurusan Pelancongan Antarabangsa (Kelas 2020)

Baca Lagi Kisah Kejayaan Pelajar

Media Sosial

FB IG YT TWLIN TT

Lokasi

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Soalan