Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

pengenalan

Pemimpin Dunia dalam Pendidikan Undang-undang Berterusan

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) ialah cabang pembelajaran sepanjang hayat Osgoode Hall Law School. Selama hampir tiga dekad, misi kami kekal konsisten dan jelas: kami menyediakan rangkaian unik pendidikan undang-undang peringkat siswazah antara disiplin yang direka untuk profesional. Kami komited untuk:

Mengintegrasikan Peguam Terlatih Antarabangsa ke dalam Profesion Undang-undang Kanada

Kami menyedari bahawa peguam berpendidikan antarabangsa membawa pengalaman dan prospek yang berharga kepada profesion undang-undang Kanada. Sebagai sebahagian daripada tanggungjawab kami untuk membantu dalam kepelbagaian profesion undang-undang di Kanada, kami menawarkan rangkaian program yang paling luas di mana-mana sahaja di Kanada untuk peguam terlatih antarabangsa, tanpa mengambil pendekatan satu saiz yang sesuai untuk semua. Kami memahami bahawa peguam yang terlatih di peringkat antarabangsa selalunya mempunyai keperluan dan matlamat yang sama, tetapi juga setiap pelajar membawa minat dan pengalaman hidup mereka sendiri yang berfungsi untuk memperkayakan program yang mereka sertai. Keluasan tawaran kursus kami dan pelbagai perkhidmatan pelajar kami direka untuk membantu pelajar antarabangsa mencapai kejayaan akademik dan kerjaya.

Teknologi & Inovasi

OsgoodePD dikenali di peringkat global kerana komitmennya terhadap inovasi berterusan dalam teknologi pendidikan dan pedagogi. Kami ialah program undang-undang pertama di Kanada yang menawarkan pembelajaran jarak jauh, dan telah berusaha untuk terus meningkatkan kualiti, kebolehcapaian dan fleksibiliti. Kami berusaha untuk menjadi pusat reka bentuk inovatif dan penyampaian pendidikan undang-undang profesional, membolehkan pemahaman, sambungan dan transformasi.

Kekal di Barisan Depan Pengetahuan Undang-undang, Kepakaran dan Keupayaan

Kami bekerja secara berterusan untuk meningkatkan dan melanjutkan tawaran pembangunan profesional kami. Memandangkan keperluan komuniti global untuk pembangunan profesional dalam pendidikan undang-undang berkembang, kami memperkenalkan program, kursus dan cara pembelajaran baharu untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka.

Tawaran Kami

Kami bekerja secara berterusan untuk meningkatkan dan melanjutkan tawaran pembangunan profesional kami. Memandangkan keperluan komuniti global untuk pembangunan profesional dalam pendidikan undang-undang berkembang, kami memperkenalkan program dan cara pembelajaran baharu untuk membantu anda mencapai matlamat Pembangunan Profesional anda.

Pembangunan Profesional

 • Kursus Pendek, Persidangan & Sijil: Persidangan dan kursus pendek OsgoodePD mewakili salah satu koleksi terbesar tawaran Pendidikan Undang-undang Berterusan (CLE) di Kanada.
 • Kursus Tunggal LLM Profesional: Kursus LLM tunggal kami menyediakan profesional yang belum bersedia untuk komited kepada program LLM dengan cara yang fleksibel untuk meneroka program pilihan mereka.
 • Program Dalaman & Tersuai untuk Organisasi: Kami mempunyai kepakaran, sumber dan teknologi untuk mereka bentuk versi tersuai bagi program sedia ada, Sijil atau program baharu yang mencapai objektif latihan anda secara kos efektif.

Program Akademik

 • LLM Profesional Sambilan: Direka pada peringkat siswazah dan berstruktur untuk menampung keperluan profesional yang bekerja, anda boleh memilih daripada antara 15 pengkhususan dan pelbagai pilihan.
 • LLM Profesional Sepenuh Masa:LLM Profesional peringkat siswazah sepenuh masa kami direka untuk peguam terlatih antarabangsa yang ingin belajar atau mengamalkan undang-undang di Kanada.
 • Program Diploma Siswazah: Program Diploma Siswazah kami memberikan pandangan mendalam tentang bidang undang-undang tertentu.
 • LLM Penyelidikan:Ijazah intensif penyelidikan sepenuh masa, sesuai untuk pelajar yang ingin mendalami bidang pengajian tertentu dan bagi mereka yang sedang mempertimbangkan untuk melanjutkan pengajian ke Ph.D.
 • Ph.D. dalam Undang-undang: Ijazah lanjutan sepenuh masa yang melibatkan kajian intensif penyelidikan yang luas, sesuai untuk pelajar yang menyasarkan kedudukan akademik.

Peguam Terlatih Antarabangsa

Kami menawarkan bilangan terbesar dan rangkaian program terluas di mana-mana sahaja di Kanada untuk peguam terlatih antarabangsa dan profesional berpengalaman. Apabila mereka bentuk program ini, kami memberi tumpuan kepada keperluan khusus peguam terlatih antarabangsa. Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan pelajar untuk membantu pelajar antarabangsa mencapai kejayaan akademik dan kerjaya.

Ciri-ciri Kampus

  Lokasi

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Soalan