Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

pengenalan

Salah satu universiti penyelidikan terkemuka di dunia, The Pennsylvania State University menggabungkan kekuatan dalam akademik tradisional dengan pendekatan berpandangan ke hadapan, berfokus pada masa depan untuk kajian antara disiplin dan pengantarabangsaan. Kedudukan yang konsisten dalam satu peratus universiti teratas di seluruh dunia, Penn State ialah salah satu universiti terbesar dan paling dihormati di Amerika Syarikat.

Dianggap antara sekolah undang-undang terbaik negara, Penn State Dickinson Law ialah sekolah undang-undang yang diiktiraf ABA tertua di Pennsylvania dan salah satu yang tertua di Amerika Syarikat. Selama lebih 185 tahun, Dickinson Law telah melahirkan beberapa peguam, hakim, pemimpin kerajaan dan korporat serta sarjana undang-undang yang terbaik di dunia.

Sepanjang sejarah 40 tahunnya yang kaya, program Sarjana Undang-undang (LL.M.) di Dickinson Law telah mengalu-alukan profesional undang-undang dari seluruh dunia yang telah datang untuk memajukan kerjaya undang-undang mereka melalui akses terus kepada litigator dan sarjana undang-undang bertaraf dunia, pengkhususan profesional dalam bidang atau undang-undang tertentu, dan penyelidikan dan kesarjanaan yang inovatif.

LL.M. program direka untuk kedua-dua profesional undang-undang terlatih domestik dan antarabangsa yang mencari pengetahuan khusus dan pengajian lanjutan dalam bidang undang-undang tertentu. Semasa program satu tahun yang fleksibel ini, pelajar boleh mendaftar dalam pelbagai jenis kursus yang membolehkan penumpuan dalam aspek tertentu undang-undang atau topik berkaitan undang-undang. Pelajar boleh mengikuti trek kurikulum atau sijil tertentu.

Mengapa Penn State Dickinson Law ?

Memilih institusi yang betul adalah keputusan penting. Berikut ialah beberapa daripada banyak sebab mengapa LL.M. pelajar pilih Penn State Dickinson Law :

  • Kampus kami. Dickinson Law menawarkan LL.M. pelajar persekitaran yang ideal dengan akses kepada sumber bertaraf dunia dan fakulti yang berjaya. Kampus bersejarah kami menawarkan kemudahan terkini dan perpustakaan penyelidikan moden yang menawarkan sumber berkaitan undang-undang dan pelbagai perkhidmatan yang menyokong kemajuan biasiswa undang-undang.
  • Jangkauan Kami . Penn State menawarkan komuniti universiti yang bertenaga dengan 24 kampus yang terletak di seluruh Komanwel Pennsylvania dan rangkaian alumni global dengan lebih 700,000 alumni yang kedua-duanya menyediakan pelajar untuk bekerja dalam ekonomi global dan memastikan sambungan Penn State hampir di mana-mana sahaja di dunia.
  • Fakulti kami. LL.M. pelajar belajar daripada fakulti sepenuh masa yang tersendiri dan berdedikasi yang dilengkapi dengan fakulti tambahan peguam dan hakim yang mengamalkan. Profesor kami telah menghabiskan masa bertahun-tahun mengamalkan undang-undang dan melibatkan diri secara nasional dan antarabangsa melalui amalan, penyelidikan dan kesarjanaan.
  • Kurikulum kami. Penn State Dickinson Law menawarkan LL.M satu tahun yang fleksibel. program yang boleh dimulakan pada musim gugur (Ogos) atau musim bunga (Januari). Belajar bersama pelajar JD, LL.M. pelajar boleh mendaftar dalam pelbagai jenis kursus yang membolehkan penumpuan dalam beberapa jenis undang-undang atau topik berkaitan undang-undang. Kurikulum Undang-undang Dickinson menyediakan semua kerja kursus yang diperlukan untuk menduduki peperiksaan bar New York.
  • Lokasi Kami.Kampus Undang-undang Dickinson terletak di Carlisle, yang terletak secara strategik berhampiran Harrisburg — ibu kota Komanwel Pennsylvania — dan pejabat kehakiman, perundangan dan eksekutifnya. Philadelphia, Washington DC, Baltimore dan New York City semuanya mudah diakses dengan kereta atau kereta api. Carlisle sentiasa berada di kedudukan sebagai salah satu bandar kecil yang paling sesuai untuk didiami di AS sebahagiannya disebabkan oleh kepelbagaian orang dan institusi, kemudahan dan pelbagai aktiviti masyarakat. Kadar kos sara hidup secara konsisten di bawah purata AS, menjadikannya pilihan yang berpatutan dan cekap kos untuk menghadiri sekolah undang-undang. Secara amnya, semua yang diperlukan adalah dalam jarak berjalan kaki atau berbasikal. Kebanyakan LL.M. pelajar mencari perumahan dengan harga berpatutan berhampiran dengan kampus.

Kemasukan

Keperluan Visa

Lokasi

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Soalan