Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

pengenalan

Pepperdine Caruso Law menyediakan pendidikan undang-undang yang unggul di lokasi yang indah di Lautan Pasifik berhampiran Los Angeles, CA. Sebagai tambahan kepada program ijazah kami, kami menawarkan pembelajaran berasaskan pengalaman, bimbingan, dan pendidikan berterusan untuk menyediakan pengamal untuk membawa yang terbaik kepada kerja mereka dan kepada dunia.

Komuniti yang Menyokong

Pelajar berkumpul dari seluruh dunia dan AS dan mencari komuniti yang ditandakan dengan rasa galakan dan sokongan, sementara pada masa yang sama mengalami pendidikan yang ketat dengan pembelajaran langsung dan kehidupan sebenar. The

Institut Straus untuk Penyelesaian Pertikaian

Memandangkan pengantaraan, timbang tara dan perundingan terus meledak dalam populariti dalam litigasi dan hal ehwal antarabangsa, Institut Straus Pepperdine untuk Penyelesaian Pertikaian secara konsisten disenaraikan sebagai program teratas oleh Berita AS dan Laporan Dunia .

LLM dan Sarjana Penyelesaian Pertikaian

Program LLM dan Sarjana Penyelesaian Pertikaian (MDR) Pepperdine menarik pelajar dari seluruh dunia. Pelajar berbeza daripada graduan baru kepada peguam dan hakim berpengalaman yang telah menghadiri atau berulang-alik untuk program dari China, Korea, Rusia, Greece, Moldova, Sepanyol, Pakistan, Jordan, United Kingdom, Jerman, Sweden dan banyak lagi.

Pepperdine telah menarik para ulama dari organisasi berprestij seperti Fulbright, Muskie, Organisasi Amerika Syarikat dan Yayasan Rotary.

Pelaburan dalam Nilai

Kaunseling kerjaya tersedia dan anda diperkenalkan dengan rangkaian alumni antarabangsa. Pelajar kami terus menjadi pemimpin dalam komuniti mereka di seluruh dunia, menyelesaikan pertikaian, meneruskan amalan undang-undang dan mencipta perubahan positif.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Los Angeles

    Los Angeles, Amerika Syarikat

    Soalan