Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

pengenalan

Selama lebih daripada 100 tahun, Suffolk Law telah melahirkan beberapa profesional perundangan yang paling terkenal di negara ini. Dengan penekanan pada amalan dunia sebenar dan pembelajaran melalui pengalaman, Suffolk Law ialah tempat yang tiada tandingan untuk memulakan, membina dan melancarkan kerjaya dan kehidupan yang berjaya dalam undang-undang.

Sebagai salah satu sekolah undang-undang terbesar di Amerika Syarikat, Suffolk Law mempunyai kurikulum yang luas yang menggabungkan asas akademik yang kukuh dengan kepakaran dalam pelbagai bidang khusus. Pendidikan anda termasuk program pembelajaran langsung, fakulti terkenal di peringkat kebangsaan dan pengamal undang-undang sebenar yang menghubungkan teori dengan amalan untuk menyediakan pelajar bekerja pada abad ke-21.

Misi & Matlamat

Suffolk University Law School, yang terletak di Boston, berdedikasi untuk mengalu-alukan pelajar dari semua latar belakang dan keadaan serta mendidik mereka untuk menjadi peguam berkemahiran tinggi dan beretika yang bersedia untuk berkhidmat dalam komuniti setempat mereka, di seluruh negara dan di seluruh dunia. Oleh kerana peranan peguam telah berkembang dan berkembang sejak penubuhan Suffolk pada tahun 1906, Sekolah Undang -undang berusaha untuk membangunkan pelajarnya kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan profesion yang berubah-ubah dalam masyarakat yang semakin pelbagai, global dan bergantung kepada teknologi. Sebagai salah satu sekolah undang-undang terbesar negara, Suffolk memenuhi cabaran itu dengan menyediakan pelajar asas teras dalam pendidikan undang-undang, keluasan kursus dan program, dan latihan cemerlang oleh fakulti yang pelbagai dan mudah diakses yang terlibat dalam biasiswa dan perkhidmatan kepada profesion dan komuniti mereka . Matlamat Suffolk adalah untuk menyediakan pelajarnya akses kepada pendidikan undang-undang yang cemerlang, memberi inspirasi kepada komitmen terhadap keadilan, dan memberi peluang kepada graduannya untuk mencapai aspirasi kerjaya mereka.

Soalan