Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

pengenalan

Mengenai Undang-undang Bait

Secara konsisten diiktiraf sebagai sekolah undang-undang bernilai 50 dan terbaik, Temple University Beasley School of Law menduduki ranking # 3 dalam advokasi percubaan, # 11 dalam penulisan undang-undang, # 19 dalam undang-undang antarabangsa, dan # 25 dalam undang-undang cukai oleh US News

Undang-undang Kaabah adalah pemimpin dalam pembelajaran pengalaman dan mempunyai fakulti dengan reputasi antarabangsa untuk kecemerlangan akademik, biasiswa, dan pengajaran yang berkesan. Terdapat juga lima pusat di Law Temple: Pusat Sheller untuk Keadilan Sosial, Institut Undang-Undang Antarabangsa

Pelajar dari seluruh dunia mendaftarkan diri dalam program Juris Doctor (JD) Temple Law dan program Master of Law kerana dedikasi 120 tahun sekolah kepada pendidikan undang-undang yang unggul dengan kos yang berpatutan.

Kehidupan di Philadelphia

Kota Philadelphia adalah bahagian penting dari pengalaman Temple Law. Philadelphia adalah Bandar Warisan Dunia UNESCO pertama di Amerika Syarikat dan baru-baru ini dinamakan salah satu bandar raya utama untuk dilawati di Amerika Syarikat pada tahun 2020 oleh National Geographic . Program akademik pelajar dipertingkatkan setiap hari oleh budaya dan kehidupan intelektual bandar yang indah dan bersemangat ini, dan pada kos kehidupan yang lebih murah berbanding dengan bandar-bandar pantai timur yang lain.

Kota keenam terbesar di negara ini, Philadelphia adalah rumah kepada mahkamah negeri dan persekutuan di setiap peringkat, firma undang-undang yang banyak, besar dan kecil, berpuluh-puluh agensi perbandaran, dan beratus-ratus majikan undang-undang yang lain. Pelajar Undang-undang Temple boleh dengan mudah berulang-alik ke New York City dan Washington DC kerana lokasi yang mudah di Philadelphia antara dua bandar utama.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Misi

Ditubuhkan pada tahun 1895, Undang-undang Kaabah berkomitmen untuk kecemerlangan dalam pengajaran, pembelajaran, biasiswa, dan perkhidmatan. Undang-undang Kaabah didedikasikan untuk mempersiapkan para pelajar untuk masuk dan meneruskan profesion undang-undang dengan tahap kemahiran yang paling tinggi yang mungkin, dengan komitmen teguh kepada prinsip tanggungjawab profesional, dan dengan kewajiban peribadi untuk memimpin dan berkhidmat kepada komuniti di mana mereka hidup dan amalan.

Undang-undang Bait Suci menegakkan asas asas untuk membuat pendidikan undang-undang boleh diakses oleh semua individu yang berbakat, termasuk individu yang mungkin tidak mempunyai peluang itu atau yang mungkin menghadapi halangan kerana bangsa, kepercayaan, seks, kecacatan, orientasi seksual, identiti atau ekspresi jantina, umur, latar belakang sosioekonomi, atau ciri peribadi lain.

Lokasi

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Soalan