Keystone logo
© Penn State Great Valley
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

pengenalan

Peguam abad ke-21 harus melakukan lebih daripada sekadar membicarakan kes di mahkamah. Anda memerlukan kemampuan untuk merundingkan perjanjian, draf kontrak, penyelesaian kerajinan, dan menengahi pertikaian. Di Texas A&M University School of Law, kami membuat anda dilindungi. Program JD inovatif kami menekankan pentingnya kemahiran undang-undang dunia nyata yang akan mempersiapkan anda sepenuhnya untuk semua aspek kerjaya anda.

Terdapat lebih daripada satu jenis peguam. Pada abad ke-21, peguam yang berlatih melayani pelbagai jenis pelanggan dalam pelbagai kapasiti dan dalam banyak industri. Di Texas A&M University School of Law, anda boleh memilih pilihan anda dengan mengikuti pendidikan yang luas. Atau anda boleh memilih salah satu daripada tiga jalan berbeza yang kami tawarkan. Dalam setiap jalan ini, anda bahkan boleh memilih untuk fokus pada bidang praktik tertentu, seperti harta intelek atau undang-undang minyak dan gas.

Memilih sekolah undang-undang bermaksud memilih rumah anda untuk beberapa tahun akan datang, dan anda tidak akan mendapat tempat yang lebih baik untuk belajar dan tinggal daripada Fort Worth. Fort Worth menawarkan kualiti hidup yang tak tertandingi, sebuah komuniti undang-undang yang menyambut dan membimbing peguam muda, dan akses ke pelbagai majikan dalam pelbagai persekitaran praktik termasuk firma undang-undang, agensi kerajaan, organisasi nirlaba, dan jabatan undang-undang syarikat.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Soalan