Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

pengenalan

Mengenai

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

MISI

The College of Law adalah sekolah amalan profesional untuk peguam. Kami juga merupakan penyedia pendidikan undang-undang tertumpu amalan terbesar di Australasia.

Misi kami adalah untuk meningkatkan kerjaya profesional undang-undang di seluruh Australasia melalui penyampaian pendidikan dan latihan undang-undang yang inovatif, amalan.

PERBEZAAN KAMI

The College of Law telah berada di barisan hadapan pendidikan undang-undang praktikal sejak 1974. Lebih daripada 60,000 graduan kami bekerja di semua aspek industri - dan kami adalah salah satu nama yang paling dipercayai dalam latihan undang-undang di Australia dan New Zealand.

Tetapi apa yang membedakan kami ialah tumpuan kami pada sisi praktikal undang-undang dan perkaitan sebenar program pendidikan kami.

Dengan lebih daripada 400 kakitangan di seluruh Australia dan New Zealand - yang kebanyakannya mengamalkan peguam - kami bekerja dari profesion, untuk profesion.

Di Australia, Kolej ini adalah salah satu dari beberapa universiti yang tidak dapat mencapai status sebagai Kuasa Mengiktiraf Mandiri dari Agensi Kualiti dan Piawaian Pendidikan Tertiari.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

DIKIRIMAN OLEH AGENSI PIAWAIAN PENDIDIKAN DAN KUALITI AUSTRALIA

The College of Law adalah Pihak Berkuasa Bertauliah yang diiktiraf oleh Agensi Standards Education and Tertiary Commonwealth of Australia. Ini bermakna Kolej telah mencapai, dalam bidang bidang undang-undang, piawaian akademik, tadbir urus dan kualiti yang setara dengan universiti di Australia.

Di New Zealand, Kolej ini diiktiraf oleh Pihak Berkuasa Kelayakan Selandia Baru, yang memberi penarafan College High Confident dalam prestasi pendidikannya. Ini adalah tahap tertinggi yang boleh dicapai.

69890_city-1283140_640.jpg

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Asia Pasifik dan Pengarahnya, Peter Tritt, berpangkalan di Kuala Lumpur, Malaysia. The College of Law Asia Pasifik ditubuhkan pada tahun 2016 untuk mengembangkan operasi Kolej ke Asia, dengan tumpuan khusus kepada Komuniti Ekonomi ASEAN yang baru. The College of Law Asia Pasifik telah menambah tiga aliran bidang kuasa baru kepada LLM Kolej dalam program Undang-undang Gunaan.

 • Amalan Undang-undang Salib ASEAN 6: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean

 • Amalan Undang-Undang Undang-undang Bersama (New Zealand): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice

 • Amalan Perundangan Malaysia: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-malaysia

Kami juga menawarkan program Pembangunan Profesional untuk melengkapkan anda dengan kemahiran praktikal yang anda perlukan untuk membina dan membangunkan kerjaya yang berjaya dalam amalan undang-undang. Kami menawarkan program berikut:

 • Kemahiran Bahasa Inggeris dan Profesional Undang-Undang Antarabangsa (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programmes

 • Pembangunan Profesional Berterusan (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programmes

Lokasi

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapura

    Soalan