Keystone logo
The University of Edinburgh Online Inovasi, Teknologi dan Undang-undang (Pembelajaran Dalam Talian) LLM
The University of Edinburgh Online

Inovasi, Teknologi dan Undang-undang (Pembelajaran Dalam Talian) LLM

Online

1 Years

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24,700 / per year *

Pembelajaran jarak jauh

* anggaran tuisyen untuk inovasi, teknologi dan undang-undang (LLM)

pengenalan

Program LLM yang unik dan berfokus pada peringkat antarabangsa ini meneroka cara undang-undang bertindak balas, mengawal selia dan mempromosikan teknologi baharu dan baru muncul.

Teknologi inovatif dan penumpuan dalam teknologi menyebabkan perubahan masyarakat yang belum pernah terjadi sebelumnya. Isu undang-undang baru timbul, dan respons peraturan baru muncul. Undang-undang boleh membantu - atau menghalang - keupayaan masyarakat untuk meraih ganjaran yang optimum daripada pembangunan teknologi.

Sepanjang program ini, anda akan mengkaji mod peraturan yang berlainan - undang-undang, pasaran, teknologi itu sendiri - dan menganalisis secara kritikal kelebihan dan kekurangan masing-masing. Potensi teknologi untuk menyokong proses perundangan dan kehakiman juga diperiksa.

LLM ini akan membolehkan anda untuk membangunkan pengetahuan tentang domain yang maju di mana undang-undang melibatkan teknologi, kesedaran tentang masalah di kawasan dan pemahaman mengenai pendekatan yang berlainan untuk penyelesaiannya.

Pembelajaran dalam talian

Program pembelajaran dalam talian kami disampaikan sepenuhnya dalam talian melalui persekitaran pembelajaran maya. Pembelajaran dan pengajaran berlaku 'asynchronously'. Ini bermakna anda mempunyai fleksibiliti untuk log masuk pada waktu dan di tempat-tempat yang sesuai untuk anda, menyumbang pandangan anda dan memberi respons kepada orang lain, dan masih mengekalkan rasa masyarakat dengan rakan-rakan anda di seluruh zon masa.

Kedudukan

Hasil Program

Peluang kerjaya

Kurikulum

Kemasukan

Testimoni Pelajar

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan