Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Teknologi Undang-undang PGDip - Sambilan
The University of Law Postgraduate Programmes

Teknologi Undang-undang PGDip - Sambilan

18 Months

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Sep 2024

GBP 5,850 *

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* £7,000 Domestik, London, £6,350 Domestik, Bukan London, £9,350 Antarabangsa, London, £8,000 Antarabangsa, Bukan London, £6,350 Dalam Talian

pengenalan

PGDip dalam Teknologi Undang-undang kami tersedia untuk kedua-dua graduan undang-undang dan bukan undang-undang, memberikan anda gambaran tentang kawasan yang pesat membangun ini. Anda akan mempelajari asas teknologi yang menarik dan sering mengganggu ini dalam konteks undang-undang dan peraturan yang sedang dibentuk di sekelilingnya.

Teknologi Undang-undang PGDip - Sambilan

Diploma Pasca Siswazah dan Sijil Pasca Siswazah dalam Teknologi Undang-undang adalah program inovatif dan fleksibel yang direka untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin mendapatkan pengetahuan mendalam yang penting tentang Teknologi Undang-undang tanpa melengkapkan program Sarjana penuh.

Berfokuskan teknologi undang-undang

Program yang fleksibel untuk graduan untuk mendapatkan pengetahuan mendalam tentang Teknologi Undang-undang di dunia sebenar tanpa perlu menyiapkan disertasi.

Kajian fleksibel

Struktur program sangat fleksibel. Anda boleh mereka bentuk ijazah anda sendiri Pathway yang sesuai dengan anda dan memenuhi objektif kerjaya anda, walau apa pun ia.

Diajar oleh pakar mata pelajaran

Diajar oleh gabungan pengamal bekas dan semasa, serta penyelidikan dan pengajaran akademik yang tertumpu kepada amalan undang-undang, bukan hanya teori.

Butiran Kursus

PG Dip dalam Teknologi Undang-undang ialah kursus vokasional yang direka untuk meningkatkan kemahiran anda dalam bidang teknologi yang pelbagai dan bergerak pantas yang mempengaruhi sektor undang-undang. Direka bentuk untuk meningkatkan kemahiran anda untuk masa depan profesion undang-undang, kursus ini memberi tumpuan khusus pada membangunkan pengetahuan mendalam tentang Teknologi Undang-undang dan cara landskap undang-undang diubah oleh teknologi. Sama ada anda ingin maju dalam firma sedia ada anda, mempunyai rancangan untuk mencipta permulaan anda sendiri atau hanya ingin mengetahui lebih lanjut tentang cara teknologi mengubah landskap undang-undang, program ini akan memberi anda pengetahuan untuk membantu anda mencapai cita-cita anda.

Apabila anda mempelajari Teknologi Undang-undang PG Dip atau PG Cert dengan kami, anda akan:

 • Kekal mendahului persaingan dengan mendapatkan cerapan tentang cerapan terkini mengenai kawasan yang sedang muncul dan berkembang pesat ini.
 • Diajar oleh pakar mata pelajaran, pengamal terdahulu dan semasa serta ahli akademik tertumpu penyelidikan dan pengajaran.
 • Fokus pada amalan undang-undang, bukan hanya teori.
 • Manfaat daripada perkongsian strategik dengan firma, pengawal selia dan badan akreditasi.
 • Tingkatkan kebolehpasaran anda dengan memperoleh kemahiran penting yang boleh dipindahkan dan memetakan kerjaya anda dengan pasukan kerjaya kami.

Modul berkaitan anugerah untuk kedua-dua program (Kecerdasan Buatan dan Blockchain dalam Undang-undang) akan mempertimbangkan cara teknologi yang mengganggu membawa perubahan asas dalam membuat keputusan dan membentuk normal baharu dalam operasi amalan undang-undang. Modul ini akan melihat dua teknologi utama yang memudahkan perubahan ini: kecerdasan buatan dan blockchain. Modul ini akan membolehkan anda memahami teknologi tersebut, meneroka cara ia berfungsi serta isu undang-undang dan peraturan penggunaannya.

Sebagai tambahan kepada induksi umum kepada program ini, terdapat induksi selama dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Inggeris. Ini adalah wajib bagi pelajar dengan latar belakang bukan undang-undang.

Maklumat Kursus

Penilaian

Modul dinilai dengan peperiksaan bertulis tiga jam yang tidak kelihatan atau tugasan kerja kursus 4,500 perkataan.

Kehadiran di salah satu kampus UK kami (atau pusat luar negara yang diluluskan dengan pengaturan awal) diperlukan untuk semua peperiksaan, termasuk untuk pengajian dalam talian. Lokasi kampus lalai untuk pengajian dalam talian ialah London.

Struktur

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel secara inovatif, dengan penilaian khusus yang kondusif untuk pembelajaran yang berkesan.

Struktur Kursus

Modul berkaitan anugerah

 • Kecerdasan Buatan dan Blockchain dalam Undang-undang

Modul elektif

Pelajar PG Dip boleh memilih tiga daripada senarai modul elektif* yang merangkumi modul seperti:

 • Tadbir Urus Korporat dan Teknologi Mengganggu
 • Undang-undang siber (Undang-undang Data dan Aset Digital)
 • Teknoetika dalam Undang-undang
 • Internet Perkara

*Semua modul elektif adalah tertakluk kepada ketersediaan.

Keperluan Kursus

Syarat Kemasukan UK

 • Pelajar harus memiliki ijazah sarjana muda UK dalam mana-mana subjek pada 2:2 atau lebih tinggi atau kelayakan yang setara.

Keperluan bahasa Inggeris untuk pemohon yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris

 • Tahap bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.5 atau ke atas, dengan minimum 6.0 dalam setiap komponen.

Cara memohon

 • Anda boleh memohon kursus ini terus dengan Universiti.

Mengenai Sekolah

Soalan