Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Timbang Tara Antarabangsa LLM - Sepenuh masa
The University of Law Postgraduate Programmes

Timbang Tara Antarabangsa LLM - Sepenuh masa

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18,500 *

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* £10,500 Domestik, London; £9,500 Domestik, Bukan London; £14,000 Antarabangsa, London; £12,000 Antarabangsa, Bukan London; £9,500 Dalam Talian

pengenalan

LLM kami daripada program Sarjana Undang-undang baharu kami direka untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin meneroka aplikasi praktikal bidang khusus undang-undang. Belajar secara bersemuka atau dalam talian.

Timbang Tara Antarabangsa LLM - Sepenuh masa

Sarjana Undang-undang (LLM) ialah ijazah lepasan ijazah yang direka untuk meningkatkan pengetahuan undang-undang akademik anda, terutamanya memberi tumpuan kepada bidang minat tertentu. Direka khas untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin mendapatkan kelayakan Sarjana dalam undang-undang, kursus ini memberi anda peluang untuk meneroka isu-isu sekitar Timbang Tara Antarabangsa.

Undang-undang dalam konteks

Dapatkan pengetahuan dan pandangan mendalam yang penting dalam bidang undang-undang pilihan anda dan fahami kepentingan peraturan undang-undang kerana ia digunakan dalam dunia sebenar.

Kajian fleksibel

Struktur program sangat fleksibel. Anda boleh mereka bentuk ijazah anda sendiri Pathway yang sesuai dengan anda dan memenuhi objektif kerjaya anda, walau apa pun ia.

Diajar oleh pakar mata pelajaran

Diajar oleh gabungan pengamal bekas dan semasa, serta penyelidikan dan pengajaran akademik yang tertumpu kepada amalan undang-undang, bukan hanya teori.

Keperluan Kursus

Syarat Kemasukan UK

 • Pelajar harus memiliki ijazah sarjana muda UK dalam mana-mana subjek pada 2:2 atau ke atas atau kelayakan yang setara.
 • Induksi wajib dua minggu diperlukan untuk semua pelajar melainkan mereka dapat membuktikan kejayaan menyelesaikan sama ada:
  • LLB atau setara; atau
  • Sekurang-kurangnya 3 modul undang-undang, bernilai sekurang-kurangnya 80 QCFcredits yang mesti termasuk;
   • Sistem Perundangan Inggeris
   • Undang-undang Kontrak
   • Undang-undang Tort

Keperluan bahasa Inggeris untuk pemohon yang bahasa pertamanya bukan bahasa Inggeris

 • Tahap bahasa Inggeris yang setara dengan IELTS 6.5 atau ke atas, dengan minimum 6.0 dalam setiap komponen.

Butiran Kursus

Timbang Tara Antarabangsa LLM akan membolehkan anda meneroka isu-isu sekitar Timbang Tara Antarabangsa, memberikan pengetahuan substantif yang diperlukan untuk meningkatkan amalan anda. Anda akan meneliti timbang tara komersial antarabangsa dan timbang tara pelaburan antarabangsa, meliputi bidang seperti rangka kerja undang-undang timbang tara komersial antarabangsa; bidang kuasa tribunal timbang tara dan penguatkuasaan anugerah timbang tara.

Apabila anda mengkaji Timbang Tara Antarabangsa LLM dengan kami, anda akan:

 • Diajar oleh pakar mata pelajaran, pengamal terdahulu dan semasa serta ahli akademik tertumpu penyelidikan dan pengajaran.
 • Fokus pada amalan undang-undang , bukan hanya teori.
 • Manfaat daripada perkongsian strategik dengan firma , pengawal selia dan badan akreditasi.
 • Ketahui tentang Teknologi Undang-undang dengan memilih untuk mempelajari modul dalam teknologi undang-undang.
 • Tingkatkan kebolehpasaran anda dengan memperoleh kemahiran penting yang boleh dipindahkan dan memetakan kerjaya anda dengan pasukan kerjaya kami.

Modul berkaitan anugerah untuk program ini (Timbang Tara Antarabangsa) akan merangkumi bidang seperti sumber undang-undang timbang tara, perjanjian timbang tara, isu penguatkuasaan dan prosedur dalam timbang tara antarabangsa dan anugerah timbang tara. Matlamat modul ini adalah untuk meletakkan undang-undang timbang tara antarabangsa ke dalam konteks, membolehkan anda mempelajari cara menggunakan konsep teori yang kompleks kepada situasi klien dunia sebenar.

Sebagai tambahan kepada induksi umum kepada program ini, terdapat induksi selama dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Inggeris. Ini adalah wajib untuk pelajar bukan undang-undang, tetapi juga terbuka kepada pelajar yang ingin menyegarkan asas undang-undang England dan Wales. Ini berguna untuk mana-mana pelajar yang telah mengambil rehat yang cukup dari pendidikan undang-undang.

Untuk membantu menyediakan anda untuk disertasi anda, anda akan mempelajari pelbagai sesi Latihan Kaedah Penyelidikan wajib dan pilihan lanjut.

Sila ambil perhatian bahawa, disebabkan oleh peraturan Pejabat Rumah, pelajar yang memerlukan visa Laluan Pelajar untuk belajar dengan kami tidak dibenarkan belajar dalam talian dan hanya boleh memilih modul yang diajar secara bersemuka.

Struktur Kursus

Syarat 1 & 2 (sepenuh masa)

Induksi dua minggu: Bagi pelajar bukan undang-undang, ini termasuk pengenalan wajib kepada undang-undang England dan Wales yang mesti dilengkapkan sebelum memulakan modul pertama anda.

Anda akan melengkapkan:

 • Timbang Tara Antarabangsa
 • Latihan Kaedah Penyelidikan (sesi sepanjang Penggal 1 dan 2)

Anda kemudian boleh memilih tiga daripada senarai modul elektif* yang merangkumi modul seperti:

 • Kemahiran Advokasi dan Bar**
 • Litigasi Sivil dan Jenayah*
 • Undang-undang Jenayah Antarabangsa
 • Pengantaraan dan Penyelesaian Pertikaian Alternatif**

*Semua modul elektif adalah tertakluk kepada ketersediaan.

**Jika anda mencapai 55% atau ke atas dalam ketiga-tiga modul ini dan berjaya menamatkan program Sarjana anda, anda akan dikecualikan daripada Acara Pemilihan BPC Universiti.

Penggal 3 (sepenuh masa)

 • Disertasi dalam Timbang Tara Antarabangsa

Maklumat Kursus

Penilaian

Modul dinilai dengan peperiksaan bertulis tiga jam yang tidak kelihatan atau tugasan kerja kursus 4,500 perkataan.

Kehadiran di salah satu kampus UK kami (atau pusat luar negara yang diluluskan dengan pengaturan awal) diperlukan untuk semua peperiksaan, termasuk untuk pengajian dalam talian.

Lokasi kampus lalai untuk pengajian dalam talian ialah London.

Modul disertasi akan dinilai dengan penyerahan tesis (15,000 patah perkataan) dan memberi peluang untuk penyiasatan yang berterusan, mendalam dan intensif ke dalam, dan refleksi ke atas, bidang pakar Timbang Tara Antarabangsa.

Struktur

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel secara inovatif, dengan penilaian khusus yang kondusif untuk pembelajaran yang berkesan.

Cara memohon

 • Anda boleh memohon kursus ini terus dengan Universiti.

Sila ambil perhatian: Kursus Hong Kong kami belum dibuka untuk permohonan. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang belajar di Hong Kong, sila daftar minat anda hari ini.

Mengenai Sekolah

Soalan