Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

pengenalan

Selamat datang

Misi kami adalah untuk memberikan pendidikan undang-undang yang luar biasa untuk badan pelajar yang berpangkalan di peringkat antarabangsa. Walaupun program JD kediaman kami telah berlangsung selama beberapa dekad, Program Siswazah dalam talian kami adalah salah satu program undang-undang tuan rumah dalam talian yang paling lama di dunia. Kami telah online sejak tahun 2008.

TENTANG KITA

Program Siswazah Thomas Jefferson School of Law berusaha untuk mencapai kecemerlangan tertinggi. Thomas Jefferson terkenal dengan fakulti kelas dunia kami yang sangat mudah diakses.

ACADEMICS

Program Akademik Intelek, Cemerlang, Komprehensif dan Beragam Thomas Jefferson School of Law Program Siswazah inovatif dalam talian [Master of Law (LLM) dan Master of Science of Law (MSL)] mempunyai beberapa ciri berikut:

  1. Berkonsentrasi dalam salah satu bidang berikut: Perpajakan, Perkhidmatan Kewangan dan Pengurusan Kekayaan, atau Pematuhan Kewangan dan Pengurusan Risiko
  2. 100% dalam talian
  3. Ditawarkan melalui sekolah undang-undang yang diakreditasi California, dengan persetujuan kepada semua program tuan oleh Pemeriksa Jawatankuasa Bar California
  4. Tersedia untuk Peguam dan bukan Peguam

Terdapat juga dua (2) program LLM kediaman yang tersedia - LLM dalam Pengajian Undang-Undang Amerika dan LLM dalam Kemahiran Praktik . Program-program ini tersedia untuk sesiapa sahaja yang sudah mempunyai ijazah JD / LLB (atau setaraf). Mereka tinggal di bangunan indah kami di pusat bandar San Diego, CA, di mana anda akan mendapat perhatian khusus dalam pelajaran anda.

Pelajar di LLM kami dalam Kemahiran Praktik adalah pelajar yang hanya ingin mengkhususkan atau mengasah kemahiran mereka dalam aspek undang-undang tertentu.

Bagi mereka yang mempunyai ijazah JD / LLB (atau setaraf) dan LLM, Thomas Jefferson dengan bangganya menawarkan 100% Doktor dalam talian dalam Sains Kehakiman (JSD). Program lima (5) tahun ini adalah tambahan yang bagus untuk kerjaya sah anda, membantu memajukan anda dan memberi anda kelebihan dalam memajukan kerjaya anda. Bekerja dengan pasukan profesor yang penuh perhatian, anda akan meneliti dan mempertahankan makalah tesis, pada akhirnya datang dengan pengetahuan mendalam mengenai topik pilihan anda. Ini adalah program yang sangat kompetitif, dengan kredit pemindahan tersedia dari LLM anda.

Untuk maklumat lanjut, sila isi borang atau hubungi kemasukan @ TJSL .edu dan kami dengan senang hati akan membincangkan semua program ini dengan lebih lanjut.

Lokasi

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Soalan