Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

pengenalan

University of Law mempunyai kampus di London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester dan Nottingham serta kursus GDL dan LPC yang diajar di Universiti Exeter, Universiti Reading dan Universiti Liverpool, dan Kursus LPC kami juga diajar di University of East Anglia dari September 2019. Sebelum ini Kolej Undang-undang, kami telah mendapat status universiti pada bulan November 2012. Sekolah Perniagaan kami beroperasi di kampus University of Law di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds dan Manchester.

Apa yang benar-benar membezakan kami dari universiti lain adalah kepercayaan kami bahawa pelajar kita harus belajar dalam konteks yang realistik, profesional dan kontemporari. Kami memberi tumpuan kepada latihan berasaskan latihan dan memberi pelajar akses kepada khidmat kerjaya kami yang luas dan pangkalan data kekosongan pekerjaan sebaik sahaja mereka menerima tempat dengan kami. Melalui program pro bono kami, pelajar undang-undang boleh mengasah kemahiran mereka dengan bekerja pada kes-kes sebenar sebelum mereka lulus.

Banyak kampus di seluruh UK:

Dengan kampus-kampus yang berpusat di lapan bandar paling menarik dan menarik di UK, The University of Law menawarkan pelbagai pilihan lokasi untuk belajar. Semuanya dekat dengan pusat perdagangan, firma undang-undang dan rangkaian pengangkutan yang berkembang pesat. Kami juga menawarkan pelbagai kursus dalam talian.

Untuk kursus Sarjana Muda, Polisi dan Kriminologi: anda boleh memilih hingga lapan kampus di lapan bandar di seluruh UK. Kami juga mempunyai kemudahan beralih unik kami * yang membolehkan pelajar LLB sarjana memilih untuk belajar di satu, dua atau lebih kampus untuk mencuba kehidupan di bandar yang berbeza semasa pengajian mereka (* T & C berlaku). Kursus yang tersedia berbeza mengikut lokasi kampus.

Pengajaran Inovatif:

Kami pakar dalam pengajaran dan menumpukan tenaga kami untuk mengembangkan kaedah pengajaran dan pembelajaran yang inovatif dan sangat berkesan yang melengkapkan pelajar untuk kerjaya profesional mereka. Kami mempunyai lebih daripada 250 pengacara, pengacara dan hakim yang berkelayakan dan berpengalaman sebagai tutor kami, yang membolehkan kami membantu anda mengembangkan kemahiran praktikal yang dapat membuat semua perbezaan ketika memulakan kerjaya anda dalam bidang undang-undang.

Kerjaya dan Kekerapan:

Kami mempunyai salah satu kerjaya undang-undang dan perkhidmatan majikan yang terbesar di UK, dengan sekumpulan lebih daripada 30 pakar.

Perkhidmatan Perundangan yang didedikasikan oleh University of Law memberikan pelajar akses kepada pengalaman kerja dan peluang pro bono dan kekosongan jawatan secepat mereka menerima tempat mereka. Hasilnya adalah statistik pekerjaan yang sangat baik:

 • 92% daripada pelajar LLB UK sepenuh masa kami yang lulus pada tahun 2017 memperoleh pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam tempoh enam bulan setelah berjaya menamatkan kursus mereka.

Persekitaran yang Menyokong:

Kami berhasrat untuk menyokong lebih ramai pelajar dari pelbagai latar belakang berbanding sebelum ini untuk mencapai cita-cita kerjaya mereka, oleh itu kami menawarkan pelbagai skim biasiswa dan skim undang-undang yang komprehensif, termasuk peluang pengalaman kerja undang-undang, dengan dana yang banyak terdapat di seluruh kursus kami .

Semua pelajar diberi peluang untuk memanfaatkan sepenuhnya kemudahan dan perkhidmatan kami.

Perkhidmatan Sokongan Hilang Upaya didedikasikan untuk menguruskan apa-apa keperluan yang anda mungkin ada semasa pelajaran anda, termasuk bantuan sementara akibat kecederaan atau penyakit.

Khidmat Penggajian yang komprehensif dan berpengalaman kami memberikan bantuan mendalam dengan menulis CV, teknik wawancara dan panduan kerjaya umum, serta menawarkan banyak peluang untuk meningkatkan pengalaman dan kemahiran anda. Sementara itu, klinik pro bono kami memberi anda peluang untuk bekerja dengan peguam berlatih dalam kes-kes undang-undang sebenar semasa anda belajar.

Kemudahan Perpustakaan dan Pengajian:

Suite IT kami yang lengkap, perpustakaan undang-undang yang komprehensif, kawasan belajar yang tenang dan tempat sosial yang bersesuaian memenuhi semua keperluan pengajian anda. Perkhidmatan perpustakaan kami menyediakan akses ke lebih daripada 20,000 eBook di dalam dan di luar kampus untuk mencari apa yang anda perlukan semasa anda memerlukannya.

Kehidupan seorang pelajar:

Anda akan menikmati pelbagai aktiviti interaktif dan meriah di dalam dan di luar kelas. Permainan perniagaan, percubaan mengejek dan pertandingan rundingan hanyalah beberapa latihan praktikal yang akan anda ambil untuk membangunkan kemahiran undang-undang anda. Di masa lapang anda, anda boleh menyertai pelbagai kelab dan pertubuhan, pasukan sukan dan jawatankuasa penggalangan dana, atau bahkan memulakan sendiri, serta menikmati sisi kehidupan pelajar yang lebih santai.

Persatuan Pelajar:

Semua pelajar secara automatik ahli Persatuan Pelajar Universiti (SA). SA ditugaskan untuk meningkatkan pengalaman pelajar dan akademik anda dengan mempunyai perwakilan kuat kohort pelajar.

Terdapat sebilangan besar kelab dan pertubuhan di setiap kampus kami yang dikendalikan oleh SA. Berikut adalah beberapa contoh kelab yang kami jalankan baru-baru ini:

 • Kelab Sukan Adventure
 • Kelab Kek
 • Persatuan Amal
 • Bola sepak
 • Rangkaian Wanita
 • Yoga

Kursus:

Undang-undang Sarjana Muda, Polis dan Kriminologi:

Kursus LLB siswazah kami menggabungkan keterampilan akademik dengan kemahiran undang-undang praktikal untuk memberikan anda asas asas yang diperlukan untuk memulakan perjalanan anda ke dalam pelbagai kerjaya.

Lebih 90% daripada tutor LLB kami adalah peguam yang berkelayakan, membawa pengalaman praktikal yang luas kepada pengajian anda. Kursus kami boleh didapati sebagai kursus sepenuh masa, dipercepatkan, atau dalam talian, jadi anda boleh memilih kaedah kajian yang paling sesuai dengan keperluan anda. Banyak kursus kami juga datang dengan pilihan Tahun Asas. Di samping itu, kini kami menawarkan ijazah sarjana muda dalam Policing dan Criminology.

Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa, Berlin:

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami yang berterusan untuk menyokong cita-cita anda, kami menawarkan 2019 pelajar siswazah yang berpeluang untuk menghadiri Sekolah Musim Panas Kepimpinan Antarabangsa kami di Berlin, di mana anda boleh membangunkan kemahiran pekerjaan utama dan meneroka bandar menarik ini dengan rakan-rakan ULaw rakan-rakan anda.

Ini terbuka untuk semua pelajar sarjana Universiti Undang-undang dan ULaw Business School. Sekiranya anda memohon untuk memulakan pengajian dengan kami pada bulan September 2019, dengan kursus ijazah tiga tahun, anda akan dapat memohon Sekolah Pemimpin Musim Panas kami pada akhir tahun kedua pengajian anda.

Syarat Kemasukan dan Bayaran:

Keperluan masuk dan Bayaran berbeza-beza mengikut kursus - untuk maklumat lanjut tentang keperluan kemasukan, yuran, pilihan pendanaan dan, Biasiswa dan Biasiswa, lawati laman web Universiti Law.

Pelajar antarabangsa:

Jika anda belajar di University of Law, anda akan menyertai pelajar dari lebih 120 negara yang berbeza, yang menyumbang kepada komuniti antarabangsa yang berkembang di seluruh kampus kami.

Kami mempunyai pasukan Perkhidmatan Sokongan Pelajar yang ada di sini untuk memberikan nasihat dan bimbingan yang berkaitan dengan kebajikan, dan maklumat mengenai keperluan Visa boleh didapati di laman web The University of Law.

Penginapan - Sarjana:

Bagi pelajar siswazah kami, kami telah mengatur penginapan dengan pakar penyedia penginapan pelajar UK, untuk memastikan anda mempunyai tempat yang selesa untuk hidup semasa anda belajar dengan kami. Penginapan biasanya di flat berkongsi, atau dalam sesetengah kes studio lengkap.

Untuk pelajar sarjana, kami menjamin anda tawaran penginapan pada tahun pertama ijazah anda, jika anda telah menerima kami sebagai pilihan utama anda dan memohon penginapan selewat-lewatnya pada 30 Mac pada tahun kemasukan *. (* Syarat & Ketentuan berlaku, perincian di laman web Universiti Undang-undang, halaman Penginapan Prasiswazah.)

Hari Terbuka dan Acara:

Hari Terbuka kami adalah cara yang bagus untuk mengetahui tentang kursus kami, menyemak kemudahan kami, dan temui tutor kami dan pelajar semasa. Akan ada ceramah, sesi penyiaran dan lawatan, dan anda akan berpeluang bertanya soalan anda. Kami akan menjadikan hari anda sebagai menarik dan interaktif yang mungkin.

Dari semasa ke semasa, kami juga menawarkan Hari Terbuka Dalam Talian untuk kursus kami. Oleh itu, jika anda tidak dapat masuk ke salah satu Hari Terbuka di kampus kami, anda masih berpeluang untuk mengetahui bagaimana rasanya belajar di The University of Law dan mengajukan soalan anda secara dalam talian.

Untuk Pelajar Antarabangsa, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut tentang belajar dengan kami, dengan melawat kami di acara luar negara.

Lokasi UK:

Kursus Undang-undang sarjana boleh didapati di lapan kampus: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester dan Nottingham. Kursus yang tersedia berbeza mengikut lokasi.

Butiran lanjut mengenai semua lokasi kami ada di laman web Universiti of Law, halaman Lokasi.

Universiti Undang-Undang
133 Great Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
Universiti Undang-Undang
Temple Circus
Way Temple
Bristol
BS1 6HG
Universiti Undang-Undang
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Chester
CH3 7AB
Universiti Undang-Undang
Braboeuf Manor
Jalan Portsmouth
Guildford
Surrey
GU3 1HA
Universiti Undang-Undang
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
Universiti Undang-Undang
14 Store Street
London
WC1E 7DE
Universiti Undang-Undang
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
Universiti Undang-Undang
1 Royal Standard Place
Nottingham
NG1 6FS

Lokasi

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Soalan