Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

pengenalan

UNIR Mexico: Universiti dalam talian Mexico dengan kualiti Eropah

UNIR Mexico ialah universiti Mexico swasta yang diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Awam (SEP) pada tahun 2013.

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico menawarkan tahap permintaan yang tinggi untuk menjamin latihan optimum dengan kualiti universiti Eropah. Untuk ini, ia telah mereka bentuk metodologi inovatif berdasarkan kelas dalam talian secara langsung, yang membolehkan hubungan segera antara pelajar-guru-rakan kongsi, dan dalam iringan berterusan seorang tutor peribadi.

Kaedah yang berkesan ini adalah berdasarkan penilaian berterusan, yang memastikan asimilasi berterusan pengetahuan, dan penyelesaian peperiksaan akhir, yang menjamin latihan pelajar kami.

UNIR Mexico ialah universiti yang disesuaikan dengan perubahan zaman dan masyarakat semasa. Ia merupakan konsep baharu universiti yang mengintegrasikan aspek teknologi terkini dalam perkhidmatan pendidikan yang rapat dan berkualiti. UNIR Mexico ialah sebahagian daripada kumpulan akademik UNIR, Universiti Antarabangsa La Rioja, peneraju Eropah dalam latihan dalam talian yang telah memantapkan dirinya sebagai penyelesaian pendidikan untuk beribu-ribu orang di seluruh dunia. Lebih daripada 38,000 pelajar di seluruh dunia telah memilih model pendidikan ini, dan 24,000 terus melakukannya hari ini di kampus maya kami, 9,000 daripadanya adalah dari luar Sepanyol.

Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana yang ditawarkan oleh UNIR Mexico mempunyai kesahan rasmi dan dimasukkan ke dalam sistem pendidikan kebangsaan oleh Kementerian Pendidikan Awam (SEP) di Mexico.

Ijazah tersebut ialah:

 • Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
  Perjanjian RVOE: 20140032, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah Sarjana Muda Sains Politik dan Pentadbiran Awam
  Perjanjian RVOE: 20140029, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah dalam komunikasi
  Perjanjian RVOE: 20140031, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

 • ijazah undang-undang
  Perjanjian RVOE: 20140030, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah dalam Pedagogi
  Perjanjian RVOE: 20140033, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

Masteries adalah:

 • Ijazah Sarjana dalam Psikologi Pendidikan
  Perjanjian RVOE: 20160036, diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah Sarjana dalam Hala Tuju dan Pengurusan Pusat Pendidikan
  Perjanjian RVOE: 20160035, diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan (MBA)
  Perjanjian RVOE: 20160034, diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana dalam Hala Tuju dan Pengurusan Sumber Manusia
  Perjanjian RVOE: 20180080, diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah Sarjana dalam Penandaan Digital dan Perdagangan Elektronik
  Perjanjian RVOE: 20180355, diberikan pada 9 Mac 2018. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana dalam Operasi dan Pengurusan Kualiti
  Perjanjian RVOE: 20180081, diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana dalam Keselamatan Komputer
  Perjanjian RVOE: 20160037, diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.

 • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Laman Web dan Kejuruteraan
  Perjanjian RVOE: 20160038, diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana dalam Reka Bentuk dan Pengurusan Projek Teknologi
  Perjanjian RVOE: 20170996, diberikan pada 16 Ogos 2017. Jenis: Persekutuan.

 • Sarjana dalam Sistem Pengurusan Bersepadu
  Perjanjian RVOE: 20180082, diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.

Sebagai tambahan kepada Sarjana Muda SEP dan Sarjana SEP, UNIR Mexico menawarkan kemungkinan untuk mempelajari ijazah Pasca Siswazah Eropah dalam pelbagai disiplin, yang dianugerahkan oleh Universiti Antarabangsa La Rioja. Kebanyakan gelaran ini adalah ijazah Sarjana rasmi yang diiktiraf di Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah.

"Di barisan hadapan model pengajaran-pembelajaran pendidikan"

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico sentiasa berada di barisan hadapan dalam model pendidikan pengajaran dan pembelajaran dalam talian. UNIR telah menyokong teknologi maklumat dalam fakulti akademiknya dan dalam penjanaan kandungan, aspek penting untuk mengekalkan kepimpinan pendidikan ini. Budaya digital ini telah membolehkannya mewujudkan skim operasi berdasarkan pengiktirafan usaha dan prestasi maksimum guru dan pelajarnya.

UNIR Mexico telah berjaya meletakkan semua kebaikan model yang berjaya dalam evolusi berterusan untuk mewujudkan tawaran kukuh Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana. Di negara seperti negara kita, yang mengekalkan permintaan yang tinggi untuk profesional dalam bidang seperti penyelidikan, pendidikan, industri dan pengeluaran barangan dan perkhidmatan, UNIR Mexico menampilkan dirinya sebagai pilihan yang menguntungkan dan unik dari segi daya maju, kos dan pencapaian untuk menjadi. dicapai

Saya menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada Universiti komprehensif yang majmuk ini komited kepada prinsip dan nilainya. Profesor, pelajar, institusi berkaitan dan berminat untuk mengetahui dan mendalami model inovatif universiti antarabangsa ini dialu-alukan.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Rektor UNIR Mexico.

"Panggilan yang jelas dan semangat untuk mengajar"

Di UNIR Mexico kami percaya bahawa internet dan dunia teknologi memecahkan halangan masa dan ruang supaya kami boleh mengakses maklumat, berinteraksi dan bekerjasama dengan orang ramai.

Atas sebab ini, adalah mungkin untuk berinovasi dengan kualiti dan kecemerlangan dalam bentuk dan kaedah pengajaran dan pembelajaran baharu, mendekatkan Universiti kepada dunia pekerjaan, kepada keperluan latihan yang menyeluruh, kepada pemerolehan kemahiran dan penjanaan pengetahuan. .

UNIR Mexico mempunyai Sarjana Muda dan Sarjana (RVOE) yang sah secara rasmi di Mexico dan pelbagai Sarjana Eropah dalam pelbagai disiplin. Kami terus berusaha untuk meningkatkan tawaran akademik kami mengikut keperluan latihan negara kita, baik dalam ijazah sarjana muda dan sarjana.

Di UNIR kami yakin bahawa usaha dan komitmen mendapat ganjaran. Kami berusaha sedaya upaya untuk memastikan pelajar akan menerima pendidikan yang terbaik. Panggilan kami yang jelas untuk mengajar dan semangat seluruh komuniti pendidikan adalah jaminan kejayaan terbaik.”

Julieta Palma Anda, Ketua Pengarah UNIR Mexico.

Lokasi

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Mexico

  Soalan