Keystone logo
University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

University At Buffalo Law School

pengenalan

Di antara sekolah undang-undang awam terkuat di negara ini dan pusat bertaraf dunia untuk kajian antara disiplin, Universiti di Buffalo School of Law menyediakan pelajar dengan asas teori yang kuat dan alat praktikal yang mereka perlukan untuk berjaya dalam persekitaran yang kompetitif.

University of Buffalo School of Law - satu-satunya sekolah undang-undang dalam sistem State University of New York - terletak di kampus utama universiti awam intensif penyelidikan bertaraf dunia, yang terbesar di timur laut Amerika Syarikat. Salah satu dari hanya beberapa sekolah undang-undang yang terletak di sempadan antarabangsa, kami menawarkan banyak peluang pembelajaran rentas sempadan, termasuk konsentrasi kajian undang-undang rentas sempadan baru kami. Ramai ahli fakulti terkemuka negara kita mempunyai Ph.D. sebagai tambahan kepada gelar undang-undang mereka, yang membolehkan kami menawarkan pelbagai pilihan kursus antara disiplin yang diajar oleh pakar.

Kursus pendek Januari yang inovatif kami menawarkan pandangan dalaman pengacara kehidupan sebenar dan pelbagai topik dan forum, termasuk: undang-undang cukai di Paris, undang-undang perdagangan antarabangsa di New Zealand, budaya undang-undang di Thailand, dan undang-undang hak asasi manusia di Washington, DC The faedah menggabungkan bilik darjah dengan perkhidmatan dikumpulkan dalam kursus praktikum kami yang merupakan antara yang terkuat di negara ini. Kursus-kursus ini menggabungkan pengajian bidang undang-undang substantif di bawah ahli fakulti sepenuh masa dengan perkhidmatan di komuniti di bawah bimbingan peguam yang berlatih.

Lokasi

  • Buffalo

    Mary Talbert Way,211, 14260, Buffalo

    Soalan