Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

pengenalan

University of Baltimore School of Law menyediakan pendidikan praktikal yang ketat, menggabungkan kursus pengajaran doktrin, pengajaran penulisan intensif, klinik terkenal di seluruh negara, dan pembelajaran berasaskan komuniti untuk memastikan bahawa lulusannya sangat bersedia untuk mempraktikkan undang-undang.

Di University of Baltimore School of Law , anda akan mempelajari doktrin, perspektif, dan kemahiran melalui kajian tradisional dan juga melalui kursus klinikal dan peguam. Pendidikan hukum Anda diperkaya dengan pekerjaan pada jurnal dan keanggotaan dalam organisasi pelajar dan pemerintah, serta penyertaan di pusat-pusat yang berfokus pada isu-isu tempatan, nasional, dan global.

Sebagai lulusan sekolah, anda akan memasuki profesion undang-undang yang sangat bersedia untuk menganalisis masalah undang-undang klien, membuat pembentangan lisan dan bertulis ke mahkamah dan badan pentadbiran, dan menganjurkan perubahan positif dalam beberapa isu. Alumni School of Law bertugas di kedudukan awam yang terkenal, seperti peguam dan hakim, mengubah kehidupan mereka sendiri dan orang lain melalui profesion undang-undang.

Lokasi

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Soalan