Keystone logo
University of Bristol Law School Undang-undang LLB dan Bahasa Sepanyol
University of Bristol Law School

Undang-undang LLB dan Bahasa Sepanyol

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23,900 / per year *

Di kampus

* pelajar antarabangsa I £9,250 setahun, pelajar rumah

pengenalan

Ijazah undang-undang peringkat teratas kami akan memberi anda asas pengetahuan undang-undang yang kukuh dan peluang untuk anda meneroka pelbagai topik undang-undang. Anda akan diajar oleh ahli akademik terkemuka dunia yang secara aktif memberi kesan kepada dasar dan amalan di bandar Bristol yang meriah dan pelbagai.

Pemahaman tentang lebih daripada satu tradisi undang-undang, bahasa dan budaya boleh membuka peluang dunia. Pada kursus kepujian bersama selama empat tahun ini, anda akan mengembangkan pengetahuan bahasa dan budaya anda tentang Sepanyol dan Amerika Latin ke peringkat ijazah bersama-sama unit teras dalam undang-undang sivil dan biasa - tradisi undang-undang yang paling terkenal di dunia. Anda akan berpeluang menghabiskan tahun ketiga anda di universiti berbahasa Sepanyol. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang belajar di luar negara, lawati Pusat Pengajian Luar Negara.

Memilih LLB dalam Undang-undang dan Bahasa Sepanyol di Bristol akan membolehkan anda maju ke Kursus Amalan Peguam atau menyediakan sebahagiannya, untuk Peperiksaan Kelayakan Peguamcara (SQE), membantu anda mengembangkan kemahiran perundangan teras dan pemahaman tentang tujuh asas pengetahuan undang-undang .

Mulakan awal dalam kerjaya undang-undang anda dengan memperoleh Pengalaman Kerja Kelayakan (QWE) melalui salah satu klinik undang-undang kami, di samping akses percuma kepada sumber pembangunan kerjaya daripada rakan kongsi kami, BPP University yang direka untuk membantu bakal peguamcara dan peguamcara.

Pengalaman budaya yang lebih luas, kemahiran bahasa lanjutan dan kebolehan untuk menyatakan kedua-dua ciri tersendiri dan umum sistem perundangan yang berbeza akan membolehkan anda menamatkan pengajian dengan set kemahiran yang berharga, yang sesuai disesuaikan dengan tempat kerja global.

Akreditasi

Laluan untuk kelayakan peguamcara dan peguamcara telah berubah. Untuk maklumat lanjut, lawati Pihak Berkuasa Peraturan Peguam Cara atau Lembaga Piawaian Bar.

Tempoh program

  • 4 tahun (s) sepenuh masa

Kemasukan

Kurikulum

Mengenai Sekolah

Soalan