Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

pengenalan

University of Law adalah salah satu penyedia pakar pendidikan undang-undang yang paling lama ditubuhkan di UK. Kita boleh mengesan asal usulnya hingga 1876 dengan pembentukan Gibson firma tutorial terkemuka

Dengan warisan yang kaya dan reputasi untuk inovasi dan amalan pengajaran kontemporari, kami sentiasa menumpukan perhatian untuk membangunkan minda undang-undang yang terbaik.

Apa yang Membuat Kita Berbeza

Apa yang benar-benar membedakan kami dari universiti-universiti lain adalah prinsip panduan bahawa peguam dan peguam masa kini yang kita ajar hanya perlu belajar dalam konteks realistik, profesional dan kontemporari dengan banyak penglibatan yang praktikal, interaktif. Itulah sebabnya kami mengekalkan jam hubungan kami dengan tinggi dan kumpulan pengajaran kami kecil.

Amalan Pengajaran Inovasi dan Kontemporari

Semua kursus kami - dari ijazah sarjana muda kami ke kursus pascasiswazah terkemuka dan program pembangunan profesional - yang direka dengan pendekatan pembelajaran yang unik, pelbagai dan inovatif yang terbukti dapat menyampaikan peguam yang berdikari yang dapat bersaing dalam dunia yang pantas berubah perkhidmatan undang-undang. Dengan tumpuan untuk membangunkan kemahiran dalam penyelesaian masalah, menimbang argumen, pemikiran kritikal, dan kesedaran komersil, kursus kami direka untuk menyediakan anda untuk cabaran kehidupan sebenar dunia kerja.

Sambungan yang kuat

Rekod prestasi cemerlang kami dalam pembelajaran dan pembangunan telah membantu kami mewujudkan sambungan di seluruh dunia dalam pasaran perkhidmatan undang-undang. Inilah sebabnya mengapa banyak firma undang-undang global terkemuka yang bekerja secara eksklusif dengan kami untuk membangunkan rakyat mereka, dan mengapa majikan undang-undang dari semua jenis mahu memenuhi pelajar kami. Ini juga mengapa sekolah undang-undang dan badan profesional di seluruh dunia memilih untuk memasuki pakatan strategik dengan kami.

Memahami Hukum

Universiti Undang-undang adalah pakar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang undang-undang. Daripada memberi tumpuan kepada penyelidikan akademik, matlamat kami adalah untuk memikirkan pemimpin dalam isu-isu yang penting kepada profesion undang-undang dan generasi pengacara yang berlatih. Kursus kami mengambil pandangan mendalam ke dalam bidang utama undang-undang dan memberikan gambaran yang lebih luas tentang sistem undang-undang untuk menyesuaikan dengan lebih baik apa yang dipelajari.

Tutor Paling Berpengalaman

Lebih 250 daripada tutor kami adalah peguam yang berkelayakan, ramai yang masih dalam amalan, dan semua mempunyai pengalaman praktikal yang luas yang dapat mereka lulus kepada pelajar kami. Kami memudahkan proses ini dengan tahap masa hubungan pelajar dan tutor yang tinggi dan saiz kelas kecil - salah satu sebab yang banyak firma undang-undang menuntut pengajian pelatih mereka dengan kami.

Berfokus pada Keupayaan Kerja

Kami memberi tumpuan secara eksklusif kepada latihan berasaskan latihan dan memberi pelajar akses kepada perkhidmatan karier undang-undang yang terkemuka di pasaran dan pangkalan data kekosongan undang-undang sebaik sahaja mereka menerima tempat dengan kami. Pelajar juga mendapat manfaat daripada program pro bono yang mempelopori dan memenangi anugerah, yang membolehkan mereka mendapatkan pengalaman kerja yang bernilai dengan membantu pelanggan sebenar dari masyarakat setempat.

Akses Pelebaran

Kami mengambil tanggungjawab kami untuk meluaskan akses kepada profesion undang-undang dengan serius dan menawarkan pelbagai biasiswa untuk membantu pelajar-pelajar Universiti Undang-undang yang berbakat membiayai latihan undang-undang mereka dan mencapai cita-cita kerjaya mereka.

Lokasi

  • London

    London, United Kingdom

    Soalan