Keystone logo
University of Law Online Postgraduate Undang-undang Insurans LLM - Sepenuh masa
University of Law Online Postgraduate

Undang-undang Insurans LLM - Sepenuh masa

Online United Kingdom

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11,350

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

LLM kami daripada program Sarjana Undang-undang baharu kami direka untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin meneroka aplikasi praktikal bidang khusus undang-undang. Tertakluk kepada kelulusan.

Undang-undang Insurans LLM Dalam Talian - Sepenuh masa

Sarjana Undang-undang (LLM) dalam talian ialah ijazah pascasiswazah yang direka untuk meningkatkan pengetahuan undang-undang akademik anda, terutamanya memfokuskan pada bidang minat tertentu. Direka khas untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin memperoleh kelayakan Sarjana dalam undang-undang, kursus dalam talian ini memberi tumpuan khusus untuk membangunkan pengetahuan yang mendalam tentang Undang-undang Insurans.

Undang-undang dalam konteks

Dapatkan pengetahuan dan pandangan mendalam yang penting dalam bidang undang-undang pilihan anda dan fahami kepentingan peraturan undang-undang kerana ia digunakan dalam dunia nyata.

Kajian fleksibel

Struktur program adalah sangat fleksibel. Anda boleh mereka bentuk ijazah anda sendiri Pathway yang bersesuaian dengan anda dan memenuhi objektif kerjaya anda, walau apa pun ia.

Diajar oleh pakar mata pelajaran

Diajar oleh gabungan pengamal bekas dan semasa, serta penyelidikan dan pengajaran akademik yang tertumpu kepada amalan undang-undang, bukan hanya teori.

Perincian Kursus

Industri insurans ialah industri kedua terbesar di UK, di belakang perbankan, dan LLM Insurance Law Online kami akan memberi anda peluang untuk meneroka undang-undang, peraturan dan amalan insurans.

Kursus ini dihantar sepenuhnya dalam talian. Pilihan sepenuh masa dibahagikan kepada tiga penggal dalam satu tahun kalendar. Terdapat induksi dalam talian pada permulaan setiap kursus.

Setiap modul yang diajar disampaikan selama sepuluh minggu pengajaran, dengan bengkel dua jam setiap minggu. Semua bahan persediaan, termasuk sebarang kandungan kuliah, disediakan pada Persekitaran Pembelajaran Maya (VLE), begitu juga dengan semua bahan penyatuan.

Disertasi ini dilaksanakan pada Penggal 3 (sepenuh masa). Semua modul yang diajar mestilah telah disiapkan sebelum anda memulakan disertasi.

Apabila anda belajar LLM dalam talian dengan kami, anda akan:

 • Luaskan ufuk kerjaya anda dengan kelayakan Sarjana yang berharga dalam bidang kepakaran pilihan anda.
 • Pelajari kemahiran profesional untuk menonjolkan anda kepada bakal majikan.
 • Dapatkan pengetahuan terkini tentang undang-undang dan amalan di kawasan pilihan anda dan kesan perkembangan tersebut terhadap amalan komersial dan undang-undang.
 • Terima sokongan tutor satu sama satu dan maklum balas tentang kerja anda daripada peguam yang berkelayakan sepenuhnya.
 • Membangunkan portfolio yang menunjukkan undang-undang dalam amalan.

Sebagai tambahan kepada induksi umum kepada program ini, terdapat induksi selama dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Inggeris. Ini adalah wajib untuk pelajar bukan undang-undang, tetapi juga terbuka kepada pelajar undang-undang yang ingin menyegarkan asas undang-undang England dan Wales. Ini akan berguna untuk mana-mana pelajar yang telah berehat dari pendidikan undang-undang.

Untuk membantu menyediakan anda untuk disertasi anda dalam Penggal 3, Penggal 1 dan 2 termasuk pelbagai sesi Latihan Kaedah Penyelidikan wajib dan pilihan lanjut.

Struktur Kursus

Syarat 1-2 (sepenuh masa)

Induksi dua minggu: Bagi pelajar bukan undang-undang, ini termasuk pengenalan wajib kepada undang-undang England dan Wales yang mesti dilengkapkan sebelum memulakan modul pertama anda.

Anda akan melengkapkan:

 • Undang-undang Insurans
 • Latihan Kaedah Penyelidikan (sesi sepanjang Penggal 1 dan 2)

Anda kemudian boleh memilih tiga daripada senarai modul elektif* yang merangkumi modul seperti:

 • Tadbir Urus Korporat dalam Amalan
 • Kewangan, Perakaunan dan Pengurusan Risiko
 • Undang-undang siber (Undang-undang Data dan Aset Digital)
 • Undang-undang Perdagangan Antarabangsa

*Semua modul elektif adalah tertakluk pada ketersediaan.

Penggal 3 (sepenuh masa)

 • Disertasi dalam Undang-undang Insurans

Maklumat Kursus

Penilaian

Modul dinilai dengan peperiksaan bertulis tiga jam yang tidak kelihatan atau tugasan kerja kursus 4,500 perkataan.

Kehadiran di salah satu kampus UK kami (atau pusat luar negara yang diluluskan dengan pengaturan awal) diperlukan untuk semua peperiksaan, termasuk untuk pengajian dalam talian.

Lokasi kampus lalai untuk pengajian dalam talian ialah London.

Modul disertasi akan dinilai dengan penyerahan tesis (15,000 patah perkataan) dan memberi peluang untuk penyiasatan yang berterusan, mendalam dan intensif ke dalam, dan refleksi, bidang pakar pilihan anda.

Struktur

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel secara inovatif, dengan penilaian khusus yang kondusif untuk pembelajaran yang berkesan.

Keperluan Kursus

Pelajar harus memiliki ijazah sarjana muda UK dalam mana-mana subjek pada kelayakan 2:2 atau ke atas atau kelayakan yang setara. Pelajar bukan undang-undang mesti melengkapkan induksi wajib dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Bahasa Inggeris, melainkan mereka dapat membuktikan kejayaan menyelesaikan LLB (atau setara) atau sekurang-kurangnya 3 modul undang-undang bernilai sekurang-kurangnya 80 kredit QCF, yang mesti termasuk - Sistem Perundangan Inggeris, Undang-undang Kontrak dan Undang-undang Tort.

Cara memohon

 • Anda boleh memohon kursus ini terus ke Universiti.
 • Kursus ini tidak boleh dipilih untuk belajar bersama Kursus Amalan Undang-undang (LPC) kami.

Mengenai Sekolah

Soalan