Keystone logo
University of Law Online Postgraduate Undang-undang Media LLM, Privasi dan Fitnah - Sepenuh masa
University of Law Online Postgraduate

Undang-undang Media LLM, Privasi dan Fitnah - Sepenuh masa

Online United Kingdom

12 Months

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11,350

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

LLM kami daripada program Sarjana Undang-undang baharu kami direka untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang yang ingin meneroka aplikasi praktikal bidang khusus undang-undang. Belajar secara bersemuka atau dalam talian.

Undang-undang Media LLM, Privasi dan Fitnah - Sepenuh masa

Sarjana Undang-undang (LLM) dalam Undang-undang Media, Privasi dan Fitnah* ialah ijazah pascasiswazah yang direka untuk graduan undang-undang dan bukan undang-undang untuk meningkatkan pengetahuan undang-undang akademik mereka. Kursus Sarjana yang diiktiraf di peringkat antarabangsa ini akan memberi anda kemahiran untuk maju dalam industri undang-undang media dan boleh membuka Pathways kepada kerjaya sebagai Peguamcara, Peguamcara, Penasihat Undang-undang, Eksekutif Undang-undang dan banyak lagi.

Undang-undang dalam konteks

Dapatkan pengetahuan dan pandangan mendalam yang penting dalam bidang undang-undang pilihan anda dan fahami kepentingan peraturan undang-undang kerana ia digunakan dalam dunia sebenar.

Kajian fleksibel

Struktur program sangat fleksibel. Anda boleh mereka bentuk ijazah anda sendiri Pathway yang sesuai dengan anda dan memenuhi objektif kerjaya anda, walau apa pun ia.

Diajar oleh pakar mata pelajaran

Diajar oleh gabungan pengamal bekas dan semasa, serta penyelidikan dan pengajaran akademik yang tertumpu kepada amalan undang-undang, bukan hanya teori.

Keperluan Kursus

Pelajar harus memiliki ijazah sarjana muda UK dalam mana-mana subjek pada kelayakan 2:2 atau ke atas atau kelayakan yang setara. Pelajar bukan undang-undang mesti melengkapkan induksi wajib dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Bahasa Inggeris melainkan mereka dapat membuktikan kejayaan menyelesaikan LLB (atau setara) atau sekurang-kurangnya 3 modul undang-undang bernilai sekurang-kurangnya 80 kredit QCF, yang mesti termasuk - Sistem Perundangan Inggeris, Undang-undang Kontrak dan Undang-undang Tort.

Butiran Kursus

Undang-undang, Privasi dan Fitnah Media LLM ialah program yang inovatif dan fleksibel yang akan memberikan anda pengetahuan mendalam tentang undang-undang media, privasi dan fitnah dalam amalan. Anda akan meneroka isu seperti peraturan perundangan dan pentadbiran penerbitan media arus perdana, serta isu kandungan di media sosial. Anda juga akan berpeluang untuk mempertimbangkan kebebasan bersuara, kebebasan akhbar, hak untuk reputasi dan penggunaan peraturan perlindungan data dan privasi untuk pengiklanan dalam talian.

Apabila anda mempelajari Undang-undang, Privasi dan Fitnah Media LLM dengan kami, anda akan:

 • Diajar oleh pakar mata pelajaran, pengamal terdahulu dan semasa, dan ahli akademik berfokuskan penyelidikan dan pengajaran.
 • Manfaat daripada perkongsian strategik dengan firma, pengawal selia dan badan akreditasi, yang memaklumkan pembangunan program kami.
 • Tingkatkan kebolehpasaran anda dengan memperoleh kemahiran penting yang boleh dipindahkan dan memetakan kerjaya anda dengan pasukan kerjaya kami.
 • Kuatkan rangkaian anda - berhubung dengan pelajar lain, fakulti dan profesional industri pada skala antarabangsa, dan cari peluang untuk penempatan dan peluang pekerjaan pada masa hadapan.
 • Tingkatkan potensi pendapatan anda - Statistik Pasaran Buruh Siswazah 2020 mendapati bahawa siswazah memperoleh purata £7,000 lebih daripada rakan siswazah mereka.
 • Mendahului persaingan - dapatkan pengetahuan mendalam tentang topik minat anda dan jadilah pakar subjek, yang akan memberikan anda kelebihan daya saing dalam pasaran kerja.
 • 94% pelajar pascasiswazah dalam pekerjaan adalah dalam pekerjaan berkemahiran tinggi 15 bulan selepas tamat pengajian (data Hasil Siswazah 2019/20).
 • Bersedia untuk masa depan Teknologi Undang-undang – pelajari modul dalam teknologi undang-undang dan dapatkan pandangan tentang bidang undang-undang yang baru muncul ini.

Sila ambil perhatian bahawa, disebabkan oleh peraturan Pejabat Rumah, pelajar yang memerlukan visa Laluan Pelajar untuk belajar dengan kami tidak dibenarkan belajar dalam talian dan hanya boleh memilih modul yang diajar secara bersemuka.

Struktur Kursus

Penggal 1-2 (Sepenuh masa)

Sebagai tambahan kepada induksi umum kepada program ini, terdapat induksi dua minggu yang meliputi Prinsip Utama Sistem Perundangan Inggeris. Ini adalah wajib bagi pelajar bukan undang-undang, tetapi juga terbuka kepada pelajar yang ingin menyegarkan asas undang-undang England dan Wales. Ini berguna untuk mana-mana pelajar yang telah mengambil rehat yang cukup dari pendidikan undang-undang.

Modul wajib termasuk:

 • Undang-undang Media, Privasi dan Fitnah
 • Kaedah Penyelidikan Latihan untuk membantu anda menyediakan disertasi anda

Anda kemudian boleh memilih tiga* daripada senarai modul elektif yang merangkumi modul seperti:

 • Perlindungan Data dan Harta Intelek
 • Hak Asasi Manusia Antarabangsa
 • Undang-undang Antarabangsa Awam

*Semua modul elektif adalah tertakluk kepada ketersediaan.

Penggal 3 (Sepenuh masa)

 • Disertasi dalam Undang-undang Media, Privasi dan Fitnah.

Maklumat Kursus

Penilaian

Modul dinilai dengan peperiksaan bertulis tiga jam yang tidak kelihatan atau tugasan kerja kursus 4,500 perkataan.

Semua penilaian dijalankan secara dalam talian.

Modul disertasi akan dinilai melalui penyerahan tesis (15,000 patah perkataan), dan memberi peluang untuk penyiasatan yang berterusan, mendalam dan intensif ke dalam, dan refleksi, bidang pakar Undang-undang Media, Privasi dan Fitnah.

Struktur

Kursus ini mempunyai struktur yang fleksibel secara inovatif, dengan penilaian khusus yang kondusif untuk pembelajaran yang berkesan.

Pendekatan pembelajaran dan pengajaran dalam program Sarjana Undang-undang kebanyakannya berpusatkan pelajar. Setiap modul yang diajar dibahagikan kepada beberapa Unit yang dibentangkan menggunakan pendekatan Sediakan, Libatkan, Konsolidasikan.

Sediakan: ini mewakili semua kerja yang perlu pelajar selesaikan sebelum menghadiri bengkel yang berkaitan. Kandungan kuliah tradisional akan dibentangkan dalam segmen pendek bersaiz kecil kira-kira 10 minit untuk menarik minat pelajar moden dengan lebih baik. Penyelidikan dan pembacaan bebas berpandu akan diharapkan sebagai sebahagian daripada persediaan pelajar.

Libatkan: ini mewakili elemen interaktif Unit. Ini boleh menjadi bengkel bersemuka, bengkel dalam talian segerak atau aktiviti dalam talian tak segerak.

Consolidate: ini mewakili bahagian akhir Unit dan boleh digunakan oleh pelajar untuk menyemak pemahaman mereka tentang Unit sebaik selepas aktiviti Engage mereka atau sebagai sebahagian daripada semakan mereka untuk modul atau kedua-duanya.

Cara memohon

 • Anda boleh memohon kursus ini terus dengan Universiti.
 • Kursus ini tidak boleh dipilih untuk belajar bersama Kursus Amalan Undang-undang (LPC) kami.

Mengenai Sekolah

Soalan