Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

pengenalan

pengenalan

Selamat datang ke University of Liverpool Online Programmes .

Program pasca siswazah kami menyediakan laluan yang berpatutan dan mudah untuk melanjutkan pembelajaran dan kemajuan anda dalam kerjaya anda. Anda akan menerima kelayakan yang dipandang tinggi daripada universiti UK yang berprestij dan ahli Kumpulan Russell, sekumpulan 24 universiti UK yang diterajui penyelidikan yang komited untuk mengekalkan piawaian penyelidikan dan pendidikan tertinggi yang mungkin.

Potret wanita perniagaan matang pekat bekerja pada komputer riba sambil duduk di meja di rumah

Mengapa belajar dengan University of Liverpool Online Programmes

Semua program kami telah direka khas untuk pembelajaran dalam talian. Pengajaran dan penilaian disampaikan secara fleksibel melalui platform pembelajaran terkini kami, memberikan anda akses kepada semua sumber dan sokongan yang diperlukan untuk menyelesaikan pengajian anda dalam talian. Setelah berjaya menamatkan program anda, anda akan dijemput untuk menamatkan pengajian di kampus indah Universiti Liverpool di barat laut England.

Tentang kita

Universiti Liverpool telah menawarkan program dalam talian sejak tahun 2000. Kami diiktiraf sebagai salah satu pembekal utama Eropah bagi ijazah pascasiswazah dalam talian sepenuhnya. Dengan tumpuan pada kemajuan kerjaya dan kerjasama global, program kami direka untuk profesional yang bercita-cita tinggi dengan beberapa tahun pengalaman di tempat kerja, yang ingin memperoleh kelayakan berprestij sambil tidak berkompromi dengan komitmen sedia ada mereka.

Pandangan atas dekat lelaki muda Afrika Amerika menaip teks pada papan kekunci komputer riba moden, pekerja lelaki biracial duduk di meja bekerja pada komputer, berunding dengan pelanggan atau belajar dalam talian, konsep teknologi

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Liverpool

    Liverpool, United Kingdom

    Soalan