Keystone logo
© Eva Dang
University of London LLM

University of London LLM

University of London LLM

pengenalan

Dapatkan kelayakan yang bernilai dari mana saja di dunia

Apa pun lokasi anda, anda boleh mendapat kelayakan yang bernilai dari University of London dengan belajar di University of London International Programs.

Akademi Antarabangsa Universiti London bekerjasama dengan 11 Kolej Universiti London untuk menawarkan program pembelajaran fleksibel dan jarak jauh di seluruh dunia.

"Bertemu individu yang berfikiran sama, bekerja melalui isu-isu bersama, memperluas cakrawala kita, membina aspirasi dan impian - yang tidak ternilai." Olga Zhukova MBA pelajar - Program Universiti Antarabangsa London - ceramah mengenai Plenary MBA.

Pemimpin global dalam pembelajaran jarak jauh

Sejak penubuhannya pada 1858, Program Universiti Antarabangsa London telah memperkayakan kehidupan ribuan pelajar di seluruh dunia. Ia telah menjadi pemimpin global dalam kajian jarak dan fleksibel, dengan lebih daripada 54,000 pelajar di lebih 180 buah negara.

Bentuk dunia

Bekas pelajar dan alumni telah membantu membentuk dunia. Bukan sahaja mereka mengatasi banyak halangan peribadi untuk belajar, tetapi mereka juga telah memenangi hadiah Nobel, negara-negara yang ditadbir dan kerja-kerja kesusasteraan hebat yang ditulis.

Program yang sesuai dengan anda

Sama ada anda seorang siswazah, atau profesional yang ingin mengambil kerjaya anda ke peringkat seterusnya, Program Universiti Antarabangsa London mempunyai program yang sesuai dengan anda.

Anda boleh memilih dari lebih 100 darjah, diploma, sijil dan modul individu di peringkat sarjana atau pasca siswazah. Sekiranya anda ingin menukar karier, kaedah kajian fleksibel bermakna anda dapat meningkatkan kemahiran anda tanpa berhenti kerja semasa anda.

Jarak, pembelajaran dalam talian dan fleksibel

Sekiranya anda ingin mendapatkan kelayakan yang akan membantu anda mengembangkan atau mengubah kerjaya anda, atau jika anda berminat untuk membincangkan subjek yang memberi inspirasi kepada anda, kami boleh menawarkan:

  • fleksibiliti
  • bahan kajian
  • sokongan pembelajaran
  • dan kelayakan.

Belajar mengikut kadar yang sesuai dengan anda

Anda tidak perlu menahan hidup anda untuk belajar. Tempoh kajian fleksibel kami - dengan pilihan untuk belajar sepenuh masa atau sambilan - membolehkan anda menyesuaikan kajian anda di sekitar keluarga dan komitmen kerja anda.

Pelajar di mana sahaja anda berada

Jika anda melakukan perjalanan untuk bekerja atau mempunyai rancangan untuk bergerak ke luar negara, jangan risau - anda boleh mengambil pelajaran dengan anda terima kasih kepada persekitaran pembelajaran dalam talian kami. Anda juga boleh menetapkan peperiksaan di pusat peperiksaan di seluruh dunia.

Lokasi

  • London

    Student Advice Centre University of London Stewart House 32 Russell Square London WC1B 5DN

    Soalan