Keystone logo
University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

University of Minnesota Law School

pengenalan

SATU SEKOLAH UNDANG-UNDANG AWAM NEGARA TERTINGGI, University of Minnesota Law School adalah peneraju dalam mempersiapkan pelajar untuk menyelesaikan masalah sosial, ekonomi dan perniagaan yang kompleks pada zaman kita. Fakulti kami yang luar biasa, kurikulum inovatif dan peluang pembelajaran klinikal dan pengalaman yang tiada tandingannya melengkapkan pelajar untuk tuntutan abad ke-21.

Kami dibezakan oleh budaya kolegial yang jarang berlaku yang menekankan kerja berpasukan, penyelesaian masalah, kepemimpinan dan pujukan. Pelajar belajar berfikir secara analitis, mengenal pasti elemen inti dari masalah yang kompleks dan untuk mengembangkan penyelesaian dunia nyata - kemahiran yang penting di luar sekolah undang-undang untuk semua bidang pekerjaan. Perkhidmatan awam menjadi teras kami. Pelajar kami memeluknya, fakulti dan kakitangan kami mengukuhkannya, dan masyarakat kami mendapat manfaat daripadanya.

Fakulti kami merangkumi beberapa sarjana yang paling mahir dan produktif di dunia dalam undang-undang perniagaan, keadilan jenayah, undang-undang antarabangsa dan hak asasi manusia, dan undang-undang, sains dan teknologi. Jaringan alumni yang besar dan aktif di Twin Cities dan di seluruh dunia ingin mentor, mengajar dan mengambil pelajar kami.

Lokasi

  • Minneapolis

    19th Avenue South,229, 55455, Minneapolis

    Soalan