Keystone logo
University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

University of Pennsylvania Carey Law School

pengenalan

Pada tahun 1790, James Wilson, penandatangan Deklarasi Kemerdekaan, pembentuk Perlembagaan, dan anggota Mahkamah Agung AS yang pertama, menyampaikan kuliah undang-undang pertama Universiti Pennsylvania kepada Presiden George Washington, semua anggota Kabinetnya. Setelah permulaan yang menguntungkan ini, Penn mula menawarkan program sepenuh masa dalam bidang undang-undang pada tahun 1850, di bawah George Sharswood, seorang inovator dalam pendidikan undang-undang. Sejak masa itu, Penn Law telah menjadi yang terdepan dalam pendidikan hukum di negara kita.

Akademik Penn didorong oleh budaya dan ekosistem inovasi yang wujud. Anda namakannya, jika canggih, fakulti dan pelajar Universiti mempunyai tangan mereka di dalamnya. Berlandaskan dalam seni dan sains liberal dan diperkaya oleh empat sumber bersepadu sekolah siswazah dan 12 sekolah siswazah, Penn menawarkan kepada pelajar pendidikan yang tiada tandingannya yang dimaklumkan oleh inklusif, ketekunan intelektual, penyelidikan, dan dorongan untuk mencipta pengetahuan baru untuk kepentingan individu dan masyarakat di sekitar dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Philadelphia

    Sansom Street,3501, 19104, Philadelphia

    Soalan