Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

pengenalan

Kursus yang berkaitan dengan industri University of Salford memberikan pelajar kemahiran dunia sebenar yang mereka perlukan untuk berjaya dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Melalui membentuk perkongsian yang kukuh dengan perniagaan dan organisasi dari semua sektor, University of Salford bekerjasama dengan mereka untuk membangunkan kursus yang terkini dan berkaitan dengan cabaran hari ini.

Pelajar boleh memilih daripada pelbagai subjek termasuk pengurusan perniagaan, undang-undang, sains, kejuruteraan, persekitaran binaan, pengkomputeran, kejururawatan, fisioterapi, media, seni, teknologi kreatif dan banyak lagi.

Pengajaran ditambah dengan penempatan kerja, latihan amali, projek langsung atau lawatan lapangan supaya pelajar boleh mempraktikkan pembelajaran mereka.

Sebuah universiti yang berpusat di kampus, Salford menawarkan lokasi yang menarik, hanya beberapa minit dari pusat bandar Manchester, yang terkenal dengan latar seni budaya yang meriah, makanan antarabangsa dan sukan bertaraf dunia.

Kampus menyediakan pelajar pengalaman pembelajaran yang cemerlang dan peluang untuk menggunakan kemudahan standard industri untuk mencerminkan tempat kerja. Kampus utama menampilkan Taman Peel yang indah di mana pelajar boleh berehat di antara kuliah atau berjalan di sebelah sungai.

University of Salford juga mempunyai kampus berteknologi tinggi di MediaCity bersebelahan dengan BBC dan ITV dan antara lebih 200 syarikat digital dan media.

Biasiswa yang menarik ditawarkan untuk menyokong pelajar antarabangsa dengan membayar yuran, serta pilihan untuk membayar yuran merentasi 5 atau 7 ansuran bulanan.

University of Salford kini mempunyai lebih 4,000 pelajar antarabangsa yang membentuk sebahagian daripada jumlah keseluruhan pelajar seramai 23,000. Komuniti ini sangat mesra dan berbilang budaya, dan semua orang dialu-alukan tidak kira latar belakang, agama atau kepercayaan mereka.

University of Salford juga menawarkan sokongan kerjaya pakar untuk pelajar antarabangsa yang boleh diakses secara percuma dan sepanjang hayat. Sokongan termasuk cara mencari pekerjaan, temu duga dan teknik CV, panduan tentang etika di tempat kerja di UK, dan nasihat tentang visa.

Lokasi

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Soalan