Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

pengenalan

Di Vermont Law and Graduate School , pembelajaran ditujukan kepada tujuan dan tindakan.

Program akademik VLGS menggabungkan asas kukuh dalam undang-undang dan dasar dengan tumpuan pada satu atau beberapa bidang pengkhususan. Pengalaman praktikal dunia sebenar yang diperoleh melalui kerja di klinik undang-undang dan latihan luar membolehkan pelajar mengasah kepakaran mereka dan memadankan bakat mereka dengan minat mereka.

Pembelajaran berlaku di mana-mana sahaja: di kampus—dalam bilik darjah, bilik persidangan, perpustakaan dan dalam seminar makan malam—dan di luar kampus dalam—bilik mahkamah, pejabat pelanggan, mesyuarat bandar, sesi pengantaraan, pemendapan dan bilik pendengaran perundangan. Ia adalah persekitaran pembelajaran yang didorong oleh pelajar yang lebih mementingkan kerjasama daripada persaingan.

Vermont Law and Graduate Schoolprogram akademik direka untuk mengubah kepakaran dan kemahiran undang-undang menjadi alat akibat. Ahli fakulti, sarjana undang-undang terkenal dan pengamal menyampaikan katalog kursus yang luas yang menampilkan kursus undang-undang alam sekitar yang paling banyak daripada mana-mana sekolah undang-undang di Amerika Syarikat. Pusat Undang-undang Alam Sekitar yang berpangkat teratas menyediakan pelajar untuk kepimpinan melalui amalan di institut dan klinik khusus. Program antarabangsa membolehkan pelajar meluaskan pemahaman mereka tentang dasar dan undang-undang global serta menguji amalan undang-undang di luar AS, Perpustakaan Julien dan Virginia Cornell, salah satu sumber undang-undang alam sekitar terbaik negara, menyokong pelajar dan fakulti semasa mereka belajar dan berlatih.

Komuniti

Vermont Law and Graduate School ialah jenis sekolah undang-undang yang berbeza, dan satu sebab penting terletak pada komuniti kita. Pelajar memancing di Sungai Putih antara kelas pada musim panas. Mereka mengadakan pesta makan malam, membancuh bir mereka sendiri, dan mendengar secara langsung daripada gabenor Vermont tentang kepentingan membuat perubahan kepada sistem keadilan jenayah.

Seperti Vermont sendiri, komuniti di Vermont Law and Graduate School adalah kecil dan terlibat secara mendalam. Ia adalah kumpulan fakulti, pelajar dan kakitangan yang bersemangat yang mengambil berat tentang jiran mereka dan mengubah dunia. Komuniti termasuk alumni kami, yang berkongsi ikatan dan kasih sayang yang sama untuk bandar kecil di Vermont ini walaupun mereka mungkin tersebar di seluruh negara dan luar negara. Mereka saling menjaga, membantu pelajar semasa mencari kerja dan latihan amali, dan mengekalkan komitmen untuk mengubah dunia dan kawasan kejiranan mereka.

Ia memerlukan banyak bahagian untuk menjadikan komuniti kita berfungsi. Kampus kami amat komited terhadap amalan alam sekitar yang mantap dan mampan adalah sebahagian daripadanya. Di sini anda akan menemui tandas boleh kompos dan pengecas kenderaan elektrik berkuasa solar yang tersedia untuk digunakan.

Nilai dan komitmen kita terhadap kesaksamaan untuk semua juga memainkan peranan. Pada Hari Pertemuan Bandar, sekolah ditutup untuk memberi peluang kepada pelajar, fakulti dan kakitangan untuk mengambil bahagian dalam tradisi demokrasi New England yang penting ini.

Akhir sekali, tempat itu sendiri—dan kecintaan dan penglibatan dengan aktiviti luar—memupuk pengalaman komunal. Kami mengambil sedikit masa untuk berhubung antara satu sama lain dan persekitaran kami. Sama ada mendaki berhampiran Kent's Ledge atau melawat kandang gear untuk meminjam ski merentas desa, kasut salji dan kanu. Apabila cuaca berada pada tahap paling teruk, pusat kecergasan tercanggih yang baharu menawarkan peralatan dan kelas kecergasan kumpulan termasuk yoga, meditasi berpandu dan berputar.

Pilihan Kemasukan 2

Keperluan Visa

Lokasi

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Program

Soalan